Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > Modular High Power 200W LED Stadion Lampu
Modular High Power 200W LED Stadion Lampu
Modular High Power 200W LED Stadion Lampu
Modular High Power 200W LED Stadion Lampu
  • Modular High Power 200W LED Stadion Lampu
  • Modular High Power 200W LED Stadion Lampu
  • Modular High Power 200W LED Stadion Lampu

Modular High Power 200W LED Stadion Lampu

    Harga hijian: USD 155.08 - 171.69 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 200W LED Stadium Light

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: 0.95

MOQ: 10pcs

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 140lm/w

Driver: Meanwell

CRI: >80Ra

Size: L300xW250xH120

LED QTY: 3030 238pcs

Items: 200W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Modular High Power 200W LED Stadion Lampu

RIYUEGUANGHUA Modular LED Stadion Lampu tiasa 140LM ​​/ W, cukup caang pikeun nerapkeun kana sagala rupa tempat outdoor sapertos bal, médan baskét jeung sajabana.
Lampu Stadion LED Ieu dilakukeun ku Philips sumber lampu LED sareng Meanwell Driver, kualitas ngajamin.
Karya jalur Majelis sareng produksi skala lare ngadamel prestasi sareng kualitas dijamin.

Parameter Produk

Model NO.AD-XQCD-200W
Wattage                                                       
          200W
Voltage           AC 85-277V
Luminance Flux
          140lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            L300xW250xH120mm
Chip Brand             Philips
LED Qty            3030 238pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years
Driverl            Meanwell/Sosen 

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


led stadium light 200W 700

LED Linear Light 200W





Kaunggulan produk:

LED Stadion Lampu

1, Philips 3030 LED, Supir nganggo Meanwell, aya yakin .

2, umur panjang, aya dina lingkungan normal tiasa dianggo salami 3-5 taun.

3, seragam Lampu sareng lemes, sareng kacaangan tinggi. Rendering warna sunda, anu langkung nyata pikeun némbongkeun warna fisik, rupa-rupa pilihan tina warna warna, pikeun minuhan kabutuhan lingkungan béda.

4, Pamakéan efisiensi tinggi supir arus konstan, asupan tegangan lega, cocog pikeun tempat tegangan anu teu stabil.

5, Awakan jieunan tina bahan alloy aluminium, kakuatan luhur, résistansi korosi sareng dissipation panas anu saé.

6, ramah Lingkungan-lampu fixture.



Aplikasi

Outdoor Led Lampu

Widang maén bal

Stadion

Port

Taman badag tempat rineh

LED Stadium Light (1)

LED Stadium Light (2)

Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan