Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > 800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion
800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion
800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion
800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion
  • 800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion
  • 800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion
  • 800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion

800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion

    Harga hijian: USD 583.83 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 20 Poé

Info dasar

Model No.: AD-XQCD-720W

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W, 720W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Beam Angle: 10° 25° 45° 60° 90°

Light Source: Philips 3030 238 Pcs

Color Tempreture: 2700-6500k

MOQ: 1PCS

Model: AD-XQCD-720W

Size: L560xW460xH150

Lumen: 100800lm

Additional Info

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion


Model NO. AD-XQCD-720W

Wattage

720W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100800

Power Factor

>0.95

Size

L560xW460xH150

Chip

Philips 3030 952 pcs

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

10°   25°   45°   60°   90°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Katerangan:

720W LED Stadion Lampu boga 4 modul na 4 supir meanwell. Kelorangan tiasa 100800, anu tiasa tuang buatan anu lega. sareng 4 supir tiasa nawiskeun kakuatan anu cukup. Meanwell bisa nyieun lampu 5000hour panungtungan s hirup Tim e.U sually hese robah lampu pikeun pangadilan badag. Jadi anjeun peryogi janten produk-kualitas janten ayeuna.

150w led flood lightled flood light 500wrechargeable flood light

Aplikasi:

· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana

rechargeable flood light


RGB LED Flood Lighting

Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan