Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED JABAR Lapang Lampu

Kategori produk tina LED JABAR Lapang Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Dipimpin Lapang JABAR Lampu, Daya Kakawasaan Luhur Lampu Lampu Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Stadion Lampu Led R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Lampu stadion LED 1440W 120lm / w pikeun proyék stadion

Harga hijian: USD 905.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 905.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: kertas karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Lampu stadion LED 1440W 120lm / w pikeun proyék stadion Katerangan: Riyueguanghua Co, Limited khusus kana kakuatan tinggi anu dipimpin lampu pikeun stadion. Urang nawiskeun 200-2000w High Power LED Football Stadion Cahaya, lampu stadion, Bal-balan...
Lampu banjir 200W LED pikeun soccor diajukan

Harga hijian: USD 102.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 102.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: kertas karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Lampu banjir 200W LED pikeun soccor diajukan Katerangan: Riyueguanghua Co, Limited khusus kana kakuatan tinggi anu dipimpin lampu pikeun stadion. Urang nawiskeun 200-2000w High Power LED Football Stadion Cahaya, lampu stadion, Bal-balan Lapang...
800W / 960W Modul LED Lampu Banjir

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

800W / 960W Modul LED Lampu Banjir LED tahan panjang, langkung ti batan lampu stadion natrium tekanan tinggi tradisional atanapi halida logam. Lampu geus caang tur nyertakeun langkung aréa, anu méré fans na panongton tempoan hadé tindakan. Kualitas...
800w ngajala stadion banjir

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

800w ngajala stadion banjir Lampu sareng konstruksi stadion, panggunaan sumber lampu anyar modern modern canggih lampu pelindung cahaya halida logam lampu anyar lampu alloy aluminium disegel, kalayan warna cahya, efisiensi anu luhur, umur panjang,...
IP65 1200W 1440W Jauh Lampu Banjir Jaba

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

IP65 1200W 1440W Jauh Lampu Banjir Jaba Kualitas luhur cahaya ti olahraga LED cahaya fixtures ( Modul Lampu Lampu Lampu) ngamungkinkeun pikeun kasalametan anu langkung hadé sareng pangalaman anu langkung ningkat pikeun peminat. Ogé, LED nawiskeun...
20 ° 40 ° 60 ° 90 ° 120 ° beam sudut LED Lampu Cairan

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

20 ° 40 ° 60 ° 90 ° 120 ° beam sudut LED Lampu Cairan Kaseueuran stadion olahraga sareng aréna jero ruangan nganggo lampu ngaleupaskeun intensitas tinggi pikeun ampir sadayana kabutuhan lampu overhead. Rata-rata, lampu stadion ngagaduhan wattage anu...
200W atanapi 240W Lampu Banjir LED

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

200W atanapi 240W Lampu Banjir LED Kaseueuran stadion olahraga sareng aréna jero ruangan nganggo lampu ngaleupaskeun intensitas tinggi pikeun ampir sadayana kabutuhan lampu overhead. Rata-rata, lampu stadion ngagaduhan wattage anu langkung luhur...
Waterproof IP65 Kakuatan tinggi kualitas cahaya LED bentang dina stadion

Harga hijian: USD 698.86 - 736.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 698.86 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 715.16 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 736.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Waterproof IP65 Kakuatan tinggi kualitas cahaya LED bentang dina stadion Lembar data Model NO RYGHTG-1000A
Daya anu kuat 300w 400w 400w 800w

Harga hijian: USD 558.57 - 589.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 558.57 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 570.53 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 589.11 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Daya anu kuat 300w 400w 400w 800w Lembar data Model NO RYGHTG-800A
Jual panas panas IP65 600W LED lampu di stadion

Harga hijian: USD 427.76 - 443.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 427.76 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 431.26 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 443.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Jual panas panas IP65 600W LED lampu di stadion Lembar data Model NO RYGHTG-600A
waterproof lumen tinggi kualitas luhur 500w Led mendung

Harga hijian: USD 335.04 - 348.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 335.04 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 337.72 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 348.04 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

waterproof lumen tinggi kualitas luhur 500w Led mendung Lembar data Model NO RYGHTG-500A
Waterproof Daya kualitas luhur 400W LED lampu stadion di ker

Harga hijian: USD 284.1 - 296.49 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 284.1 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 288.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 296.49 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Waterproof Daya kualitas luhur 400W LED lampu stadion di ker Lembar data Model NO RYGHTG-400A
Warrant 5 jaminan Waragad 300W LED Lampu Banjir di Stadion

Harga hijian: USD 215.63 - 226.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 215.63 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 220.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 226.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Warrant 5 jaminan Waragad 300W LED Lampu Banjir di Stadion Lembar data Model NO RYGHTG-300A
IP65 1600W Cahaya Banjir LED pikeun Stadion

Harga hijian: USD 895.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 895.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 940 * 900 * 225,1PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

IP65 1600W Cahaya Banjir LED pikeun Stadion Model NO RYGH-LSLG-1600W Wattage
800W Stadion lampu LED sareng CE & RoHS

Harga hijian: USD 465.75 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 465.75 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan:  530 * 490 * 225MM, 1PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

800W Stadion lampu LED sareng CE & RoHS Model NO RYGH-LSLG-800W Wattage
Meanwell ELG Supir 400W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 270.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 270.64 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan:  530 * 490 * 225MM, 1PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Meanwell ELG Supir 400W LED Stadion Lampu Model NO RYGH-LSLG-400W Wattage
Stadion cahaya Stadion LED kalawan Meanwell Supir

Harga hijian: USD 1007.65 - 1009.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 1007.65 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 1009.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk Stadion cahaya Stadion LED kalawan Meanwell Supir Lambar tanggal: Wattage 1600W Voltage AC 85-305V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip 5050 Driver Meanwell HLG/ELG Efficacy 130-140lm/w CRI 80...
LED Stadion Lampu pikeun Square / Taman / Taman / Kilang kitu

Harga hijian: USD 521.88 - 523.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 521.88 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 523.57 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk LED Stadion Lampu pikeun Square / Taman / Taman / Kilang kitu Lambar tanggal: Wattage 800W Voltage AC 85-305V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip 5050 Efficacy 130-140lm/w CRI 80 PF >0.95...
5 Taun Jaminan LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 270.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 270.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk 5 Taun Jaminan LED Stadion Lampu Lambar tanggal: Wattage 400W Voltage AC 85-305V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip 5050 Efficacy 130-140lm/w CRI 80 PF >0.95 Color Temperature 2700-7000K...
CE RoHS IP66 Waterproof 500W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 335.04 - 348.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 335.04 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 337.02 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 348.04 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan:  1PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

CE RoHS IP66 Waterproof 500W LED Stadion Lig ht Katerangan: Lampu banjir LED anu parantos berluhurna, lampu-beamed anu lega anu biasana padamelan ruang publik di luar, sapertos wilayah pedestrian, jalur jalan, 500W LED Stadion Lampu, philips 5050...
Bridgelux 5050 130 140lm / w 400W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 284.1 - 296.49 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 284.1 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 288.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 296.49 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan:  1PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Bridgelux 5050 130 140lm / w 400W LED Stadion Lampu Katerangan: Stadion Lampu Lampu LED Pai High, usedta saum dipaké pikeun Soccor Filed, pasagi badag, sarta ogé bisa dipaké dina Sasak sareng sajabana. Naon deui, modél boga penampilan alus anu...

Cina LED JABAR Lapang Lampu suppliers

LED JABAR Lapang Lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina LED JABAR Lapang Lampu, kami produsén profésional ti Dipimpin Lapang JABAR Lampu,Daya Kakawasaan Luhur Lampu Lampu Lampu,Stadion Lampu Led,Dipingpin Parahiangan,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas LED JABAR Lapang Lampu pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di LED JABAR Lapang Lampu, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Dipimpin Lapang JABAR Lampu,Daya Kakawasaan Luhur Lampu Lampu Lampu,Stadion Lampu Led,Dipingpin Parahiangan,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan LED JABAR Lapang Lampu!
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan