Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > 100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
  • 100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
  • 100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
  • 100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
  • 100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w
  • 100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w

100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sagedé 90-100lm / w

    Harga hijian: USD 42.42 / Bag/Bags
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LB-50W

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 50W

Usage: Shopping Mall

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 60°, 60 Degree 140*80 Degree

LED Chips: Osram

Name: 100W Recessed LED Linear Highbay Light With 90-100

Model: AD-LB-50W

Size: 385*165*195MM

Power Efficiency: >90%

PF: >0.95

Driver: Meanwell

Lumen: 90-100lm/w

Warranty: 5 Years

Material: AL

Additional Info

bungkusan: 100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sareng 90-100lm / w

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

100W Dilereskeun LED Lampar Highbay Lampu Sareng 90-100lm / w

Katerangan:

50W LED Linear High Bay Lampu 5000Lm, jaminan 5 taun, 90-100Lm / W, Gudang LED Barisan Lampu, cahaya kantor LED atawa aplikasi cahaya kantor imah. LED Linear Highbay 50 watt parantos direkayasa supados epektip terang sagala rohangan interior badag . Ata nyaéta Lampu anu Lampu Lampu tradisional.

50w led linear highbay light

Spésifikasi:

Model NO.AD-LB-50W
Wattage                                                       
          50W
Voltage           AC 90-305V
Luminance Flux
          90-100lm/w
Life Time            50000 Hours
Size            385*165*195MM
Chip Brand             Osram
LED Qty            SMD 3030 56pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Fitur:

1) Meanwell HLG

2) High efisiensi , ramah lingkungan, gampang miara.

3) desain geura- giru geura-giru atanapi ngarobih sadia.

4) plat Aluminium anu saé pikeun ngabéréskeun panas sareng luruh caang low.

5) catu daya terasing éksternal relatif aman.

6) jaminan : 5 taun, hirup dina peunteun: 50,000 WIB.

8) Dua cara instalasi: Sambungan kabel-ditunda jeung Surface-dipasang

Lembar data:

100w recessed led linear lightLED Linear Highbay LightLED High bay light


Aplikasi:

  • Kilang kitu sareng pabrik, industri industri sareng pertambangan
  • Perminyakan, bengkel industri kimia, bengkel, gudang
  • Stasiun tol Jalan Raya, SPBU, supermarket ageung
  • Aula paméran, smmburu jeung tempat anu gampang ngalucak jeung bésak sakumaha cahya anu tuang atanapi cahaya caah.
APPLICATIONS

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan