Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu
Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu
Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu
  • Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu
  • Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu

Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu

    Harga hijian: USD 68.64 - 74.36 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LB-200W

Color Temperature: Pure White

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Power: 200W

Usage: Warehouse

Lifespan: 30000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 60°

LED Chips: Osram

Material: Aluminum+pc Cover

Housing Color: Silver

CRI: >75Ra

Life Span: 30000 Hours

Driver: Made In China

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 90-100lm/w

Chip: OSRAM 3030 224 Pcs

Size: 1185*165*195MM

Items: 200W Linear LED Bay Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu

Naha rék ngambah deui waktos nalika masang lampu industri? Lampu Lampu Lampu LED kami tiasa ngabantosan! Tinimbang LED Lampu Bay Pambatan Luhur, ieu mangrupikeun penampilan LED Lampar Bay Lampu sagi opat, anu ngahemat langkung ruang, lumén na tiasa ngahontal 90-100lm / w, cukup caang. Perumahan cahaya anu LED Linear ieu aluminium, anti-korosi sareng IP65 waterproof.




Paremeter Produk

Model NO.AD-LB-200W
Wattage                                                       
          200W
Voltage           AC 100-277V, 50/60Hz
Luminance Flux
          90-100lm/w
THD           <10%
Life Time            30000 Hours
Housing Size            1185*165*195MM
Chip Brand             Osram
Driver            China
CRI            >75Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.



Témbongkeun Produk


200W Linear Light

Linear LED Bay Light 200W

200 LED Linear Lamp







Kaunggulan produk:

LED High Bay Lampu

1.Environment friendly
2.High kualitas chip LED,
3, Good dissipation

4, Candak spasi kirang

5, High transmittance Cover PC

6,> 50,000 jam nganggo umur hirup

7, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk produk AC 100-277 V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Pabrik, Pameran, Gudang, mall balanja, Pertanian Pasar, jeung sajabana

200W LED Linear Bay Light

OEM sadia, Harga LED sareng harga supir sanésna punten wartosan wawakil layanan palanggan.


Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan