Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
  • Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
  • Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
  • Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
  • Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture
  • Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture

Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture

    Harga hijian: USD 30.42 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 40W LED Tri-proof Light

Application: Parking Lot

Type: Efficient-Mirror Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof, Other

Light Body Material: Aluminum Alloy

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: Shenzhen 40W IP65 LED Tri-proof Light Fixture

Driver: CE TUV Driver

Lumens: 130lm/w

LED Type: Epistar 2835

Beam Angle: 160 Degrees

Size: 600*132*87MM

MOQ: 1 PCS (40W IP65 LED Tri-proof Light Fixture)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture

Katerangan:

Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu parantos mangrupakeun modél desain anyar, make Epistar 2835, 100-130lm / w, Buktina Cai, Buktina Debu, jaminan 5 taun. digunakeun pikeun gudang, pak loba, kantor, pabrik, jeung sajabana

LED Tri-proof light

led tri-proof



Lembar data:

Model NO. AD-LHB-40W

Wattage

40W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.95

Size

600*132*87MM

Chip

 Epistar SMD 2835

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

19.5kg

CTN Size

125*25*21cm  2pcs/ctn




Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

40W LED Tri-proof Light

40W LED Tri-proof Light for Office



Bungkusan sareng pengiriman barang:

(Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina lampu lampu )

40w LED Tri-proof Lighting


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight


Sértipikat kami:

LED Lighting


Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan