Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
  • Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
  • Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
  • Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM
  • Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM

Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM

    Harga hijian: USD 121.13 - 128.32 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LHBL-200W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Power Factor: 0.95

Chip: Philip 3030

Lumen: 140-150lm/w

Wattage: 200w

Model: AD-LHBL-200W

Size: 1500*135*50.5MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM


Model NO. AD-LHBL-200W

Wattage

200W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

140-150lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

1500*135*50.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Déparasi panas saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

Modél 200W LED Tri-proof Lgiht disebut oge LED Three proof Lampu. Sigana mah LED Linear Lampu. Sangkan kami ogé tiasa nganggap hal ieu salah sahiji jenis anu caang nuju cahya saluhur. Anjeun tiasa dianggo di pabrik, gudang, underoom sareng palce anu berdebu, baseuh sareng caustic. Jaminanna 5 taun. Mangka anjeun henteu kedah salempang deui bakal leres dina waktos pondok. Bakal mantuan anjeun gaduh ngembangkeun hadé.

A-Factory LED Tri-proof lgiht


M-4

M-3


Aplikasi:

Application LED Tri-proof

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan