Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > 150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu
150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu
150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu
150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu
  • 150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu
  • 150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu
  • 150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu

150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu

    Harga hijian: USD 100.77 - 99.09 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LHBL-150W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Power Factor: 0.95

Chip: Philip 3030

Lumen: 140-150lm/w

Wattage: 150W

Model: AD-LHBL-150W

Size: 1200*135*50.5MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu


Model NO. AD-LHBL-150W

Wattage

150W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

140-150lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

1200*135*50.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Déparasi panas saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

Lampu LED Lampu High Bay bisa disimpen di -40 ka 85 °. Tempreture kerja nya éta -40 nepi ka 45 ℃. Janten tiasa dianggo dina kalolobaan tempat upami anjeun resep. Waktos hirup lila 50000 jam mangrupa cerminan lian dina kualitas alus. Anjeun tiasa make telepon anu lami saatos anjeun ngagaduhan éta. Bahanna anu lensa Aluminium + PC sareng sudut beam nyaéta 60 darajat.

A-Factory LED Tri-proof lgiht

M-4

M-3


Aplikasi:

Application LED Tri-proof

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan