Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > 120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
  • 120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
  • 120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
  • 120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
  • 120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun
  • 120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun

120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun

    Harga hijian: USD 77.4 - 81.9 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LHBL-120W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Power Factor: 0.95

Wattage: 120W

Chip: Philip 3030

Lumen: 140-150lm/w

Model: AD-LHBL-120W

Size: 900*135*50.5MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun



Model NO. AD-LHBL-120W

Wattage

120W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

140-150lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

900*135*50.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Disipasi panas anu saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

LED uap lampu fixture kedap, LED Tri buktina lampu fixture, IP65 anti-corrosive Aluminium + PC atanapi PC + PC dipingpin lampu, jeung klip stainless steel, pangalusna Debu na Korosi Buktina dipingpin lampu, luminaires LED Tri-buktina ieu mangrupa ramah-eco alternatif pikeun sistem cahaya fluoresensi tradisional sareng bakal nulungan urang ngurangan pamakéan énérgi anjeun, 2ft, 4ft, 5ft, 20watt, 40watt, 60watt, 80watt Option, Anti-glare, CRI 90, Nepi ka 120lm / watt, jaminan 5 taun, Darurat darurat sarta Dali dimmer dina pilihan

A-Factory LED Tri-proof lgiht

M-4

M-3



Aplikasi:

Application LED Tri-proof

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan