Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > 80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
  • 80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
  • 80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
  • 80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu
  • 80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu

80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu

    Harga hijian: USD 57.44 - 60.85 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LHBL-80W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Power Factor: 0.95

Wattage: 120W

Chip: Philip 3030

Lumen: 140-150lm/w

Model: AD-LHBL-80W

Size: 600*135*50.5MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu



Model NO. AD-LHBL-80W

Wattage

80W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

140-150lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

600*135*50.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Déparasi panas saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

IP65 LE D Tri-buktina Lampu loba dianggo di pabrik kusabab kualitasna alus sareng apperance éndah. Urang tiasa nyiptakeun tina 80W kana 200W. 80W 600MM, 120W 900MM, 150W 1200MM, 200W 1500MM. Waterproof nyaéta IP65 anu saé pikeun umur hirup panjang. Tegangan nyaeta AC 85-305V anu tiasa dianggo di kalolobaan nagara di dunya sareng cahaya éta bakal langkung ajeg dina kaayaan-kaayaan ieu.

A-Factory LED Tri-proof lgiht

M-4

M-3



Aplikasi:

Application LED Tri-proof

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan