Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
  • Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
  • Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
  • Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang
  • Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang

Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang

    Harga hijian: USD 56.52 - 59.87 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LHB-120W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

Chip: Epistar 2835

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Power Factor: 0.95

Wattage: 120W

Model: AD-LHB-120W

Size: 1500*132*87MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang


Model NO. AD-LHB-120W

Wattage

120W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

1500*132*87MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Disipasi panas anu saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

Useta nganggo Epistar LEDs sareng Samsung LEDs atanapi Philps LEDs. Ku kituna éta ogé ngagaduhan Luminum, 100lm / w kanggo Epistars, 140lm / w pikeun Samsung sareng Philps.We tiasa nyaluyukeun cahaya sareng kabutuhan anjeun. Jaminan 5 Taun , Upami lampu aya lepat lepat dina 5 taun, anjeun tiasa nyandak poto atanapi nyandak vedio ka kami, kami baris mendakan anu aya masalah sareng kirimkeun bagian ka anjeun atanapi ngirim anjeun anu anyar. Saatos 5 taun, upami lampu boga lepat, kami ogé tiasa bantosan anjeun mendakan masalah, tapi kami henteu nawiskeun bagian gratis.


led tri-proof description




Tri-proof Details


Aplikasi:

Application LED Tri-proof

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan