Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > 80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
  • 80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
  • 80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
  • 80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya
  • 80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya

80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya

    Harga hijian: USD 44 - 46.61 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LHB-80W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

Chip: Epistar 2835

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Power Factor: 0.95

Wattage: 80w

Model: AD-LHB-80W

Size: 1200*132*87MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya


Model NO. AD-LHB-80W

Wattage

80W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

1200*132*87MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Déparasi panas saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

Input: AC 100-270V, 50-60HZ. Reflector: MCPCB atawa PCB tahan bantan itangga pikeun pilihan anjeun. Awak sarta diffuser tiasa minuhan IK08, sareng tes kawat glow 850 gelar. Ngagantian sampurna pikeun sakabeh susunan T8 fluoresensi Luminaire. Ngahemat uo ka 60% dina konsumsi listrik dibandingkeun dibandingkeun lampu lampu fluoresensi. Hirupna hirup: 50000 WIB, Jaminan: 5 taun. Couldta tiasa ku sénsor (hurungkeun / pareuman sénsor, taram sénsor), alat darurat. suitabel keur supermarket, parkir bawah tanah, gudang, fungsina sumebar dina tahan tahan cai sareng dustproof, cocog pikeun aplikasi cahaya di lokasi sareng baseuh

led tri-proof description




Rincian Produk:

Tri-proof Details



Aplikasi:

Application LED Tri-proof

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan