Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > 40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65
40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65
40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65
40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65
  • 40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65
  • 40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65
  • 40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65

40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65

    Harga hijian: USD 28.71 - 30.42 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.:  AD-LHB-40W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input Voltage: AC 85-305V

Chip: SMD 2835

Lumen: 100lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Lifetime: 50000h

Color Temperature: 2700-6500K

Model: 40W LED Linear Tri-Proof Light

Size: 600*132*87 Mm

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Year

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

40W LED linier Tri-Buktina Lampu IP65

Descriptio n

LED Tri-Buktina Lampu hartosna: waterproof, dustproof, anti-korosi tina tilu anti.

LED Tri-Buktina Lampu umumna digunakeun pikeun tempat ngorangan industri lampu anu saér anu gedé-gedong nyirisan, anu sapertos anu sual, kayaning: pembangkit listrik, waja, pétrokimia, kapal, tempat, parkir, basement teras salajengna.

Kami Lampu Tri-Buktina Lampir Tri-Buktina 40W kami gaduh fitur di handap ieu: SMD2835; 100-130lm / w; Penampilan éndah, hirup na jaminan panjang.

Pamasangan: Dumasar kana hal perlu nganggo siling, siling sareng metodeu instalasi séjén.

Saluyu jeung rarancang-friendly warna sareng warna lingkungan sareng, sareng bentang alam anu harmoni sareng integrasi pinuh.


Spésifikasi

Model Model: AD-LHB-40W

Wattage

40W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

600*132*87MM

Chip

Epistar 2835 144 /288 pcs

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years


produk produk

40W LED Linear Tri-Proof Light IP65 (3)

40W LED Linear Tri-Proof Light IP65

40W LED Linear Tri-Proof Light IP65 (2)

Aplikasi

40W LED Linear Tri-Proof Light IP65

Perhatosan Saméméh instalasi

  • Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
  • Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. ( AC85-305v).
  • Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi .


Pamasangan

40W LED Linear Tri-Proof Light IP65

Bungkusan jeung pengiriman barang

40W LED Linear Tri-Proof Light IP65



Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan