Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu > 40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
  • 40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
  • 40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
  • 40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina
  • 40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina

40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina

    Harga hijian: USD 28.71 - 30.42 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LHB-40W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

Chip: Epistar 2835

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 5 Years

Power Factor: 0.95

Wattage: 40w

Model: AD-LHB-40W

Size: 600*132*87MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

40W 600MM San'an LED Linear Tilu Lampu Buktina


Model NO. AD-LHB-40W

Wattage

40W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

600*132*87MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Disipasi panas anu saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

Tilu hartosna anti-lampu hartosna: cai anu tahan, tahan tahan debu, anti korosi tina tilu anti. Pamakéan bahan anti-oksidasi anti-korosi husus sareng anjing laut silicone pikeun ngahontal syarat panyalindungan lampu. Lampu ieu dina papan kontrol circuit anti-korosi, tahanan cai, pengobatan anti-oksidasi, pikeun kotak listrik kagindarkeun ciri cooling lemah, anu calakan dikelompokeun hawa tilu anti-lampu dedicated circuit kerja dedicated, ngurangan hawa operasi inverter power, The double insulasi konektor mastikeun yén sirkuit aman tur aman. Dumasar kana lingkungan kerja sabenerna tilu anti-lampu, permukaan parabot pelindung pikeun pengobatan anti-korosi nadi-semprot beresih nanem, nunda hiji tungtung dina bubu sareng Uap dina

led tri-proof description



Tri-proof Details



Aplikasi:

Application LED Tri-proof

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan