Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Linear High Bay Lampu

Kategori produk tina LED Linear High Bay Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Dipingpin linier High Bay Lampu, Dipingpin Tri-Buktina cahaya suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Aluminium linier High Bay Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri

Harga hijian: USD 94.91 - 98.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 94.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-LB250W2
CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri

Harga hijian: USD 94.91 - 98.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 94.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-LB250W2
lumens tinggi 200w industri mingpin lampu bay tinggi

Harga hijian: USD 82.48 - 85.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 82.48 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 85.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP65 industri 50W 100W linier mingpin lampu bay tinggi Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-LB200W2
Jaminan 5 taun Modular 150w LED Linear High Bay Lampu

Harga hijian: USD 66.07 - 68.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 66.07 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 68.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP65 industri 50W 100W linier mingpin lampu bay tinggi Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-LB150W2 Wattage
IP65 industri 50W 100W linier mingpin lampu bay tinggi

Harga hijian: USD 39.02 - 40.58 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 39.02 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 40.58 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP65 industri 50W 100W linier mingpin lampu bay tinggi Katerangan: IP65 industri 50W 100W linier dipingpin lampu bay tinggi nyaeta lini aparat lampu salon ngarah anyar Lembar data: Model NO. AD-LB-50W2
Philips 3030 Meanwell Driver 200w LED Linear Highbay Light

Harga hijian: USD 102.93 - 98.97 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 102.93 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 98.97 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Philips 3030 Meanwell Driver 200w LED Linear Highbay Light Katerangan: Philips 3030 Meanwell Driver 200w LED Linear Highbay Lampu produk high end, leuwih ti 50000 jam dina waktu hirup, kakuatan listrik dipingpin lampu bay tinggi, nganggo Philips...
Modul Daya High 100w LED Teluk High

Harga hijian: USD 54.17 - 56.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 54.17 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 56.34 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Modul Daya High 100w LED Teluk High Katerangan: Modul 100w LED High Bay nyaéta rarancang modul anu hurung lampu bay anu gedé, kami nganggo modul 2 PCS 50W, Mudah miara sareng nganggo 112 SMD 3030, Daya nyata 0.8w pikeun per chip, sahingga luménna...
50w dipingpin linier bay lampu tinggi

Harga hijian: USD 39.95 - 41.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 39.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 41.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50w dipingpin linier bay lampu tinggi Katerangan: 5 0w dipingpin linier bay bay tinggi hurung lampu lampu bay tinggi LED, luar éndah, Desain instalasi Hoisting atanapi Siling, nganggo philips 3030, driver driver Meanwell, 110-120lm / w, IP65, umur...
Warna 400W Linear LED Bay Light

Harga hijian: USD 185.63 - 201.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 185.63 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 193.37 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 201.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Warna 400W Linear LED Bay Light 400W Daya LED Lampu Linear Bay Lampu nyaeta lampu industri anu langkung-sudut, anu ngémonkeun rohangan kirang, ambisi radiasiasi séwang-séwangan. LED diadopsi Osram 3030, efisiensi sareng durasi panjang panjang. Supir...
150W caang linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.83 - 53.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 51.99 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 53.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

150W caang linier LED Bay Lampu LED Linear Bay Light mangrupakeun lampu anu keretas anu nganggo di tempat industri. Cai mibanda penampilan linier, nyandak rohangan kirang ti lampu industri lianna. Leuwih geulis tur singket dina rasa tetempoan. Ieu...
Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri buktina Lampu

Harga hijian: USD 39.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 39.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri buktina Lampu Katerangan: Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri proof Lampu ngagantikeun Tradisi Tri-proof sareng LED Tube Light, kualitas luhur sareng éndah, kawentar di dunya. Urang tiasa masihan 40w 60w 80w 80w 120w...
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture

Harga hijian: USD 30.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture Katerangan: Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu parantos mangrupakeun modél desain anyar, make Epistar 2835, 100-130lm / w, Buktina Cai, Buktina Debu, jaminan 5 taun. digunakeun pikeun gudang, pak...
Jaminan 5 Taun 120W Linear LED Lampu

Harga hijian: USD 72.15 - 76.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 72.15 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 73.37 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 75.2 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 76.43 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Jaminan 5 Taun 120W Linear LED Lampu RIYUEGUANGHUA LHBB seri LED Bay Bay Lampu industri Lampu LED sampurna. Paké Samsung LED Chip luhur ka luhurna, luménna tiasa lampu 120LM / W-130LM / W.Uniform. LED Line Bay Lampu perumahan sareng nyantok kalayan...
80W Tri-buktina linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 44 - 46.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 44 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 44.75 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 45.86 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 46.61 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

80W Tri-buktina linier LED Bay Lampu Lampu LED Lampu Lampu sinar ieu mangrupa cai tahan, beres sareng anti-korosi. Milih sareng nganggo supir brand-Meanwell kawentar, kualitas anu pasti. Lampu LED Bay Bay Lampu sareng nyolok kalawan cai-silikon...
Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM

Harga hijian: USD 121.13 - 128.32 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 121.13 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 123.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 126.26 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 128.32 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM Model NO. AD-LHBL-200W
150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 100.77 - 99.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 100.77 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 103.29 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 104.97 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 99.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu Model NO. AD-LHBL-150W
120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun

Harga hijian: USD 77.4 - 81.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 77.4 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 78.71 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 80.68 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun Model NO. AD-LHBL-120W
80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 57.44 - 60.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 57.44 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 59.41 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 59.87 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 60.85 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

80W Philips 3030 LED Chip LED Tri-buktina Lampu Model NO. AD-LHBL-80W
Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang

Harga hijian: USD 56.52 - 59.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 56.52 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 57.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 58.92 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 59.87 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang Model NO. AD-LHB-120W
80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya

Harga hijian: USD 44 - 46.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 44 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 44.75 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 45.86 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 46.61 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

80W 8000lm IP65 disatujuan LED Tri-Buktina lampu cahaya Model NO. AD-LHB-80W
60W Wireless Linear LED Kantor Nongkrong Lampu

Harga hijian: USD 36.9 - 39.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 36.9 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 37.52 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 38.46 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 39.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

60W Wireless Linear LED Kantor Nongkrong Lampu Model NO. AD-LHB-60W

Cina LED Linear High Bay Lampu suppliers

LED Linear lampu bay tinggi
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina LED Linear High Bay Lampu, kami produsén profésional ti Dipingpin linier High Bay Lampu,Dipingpin Tri-Buktina cahaya,Aluminium linier High Bay Lampu,Dipingpin High Bay Lampu,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas LED Linear High Bay Lampu pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di LED Linear High Bay Lampu, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Dipingpin linier High Bay Lampu,Dipingpin Tri-Buktina cahaya,Aluminium linier High Bay Lampu,Dipingpin High Bay Lampu,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan LED Linear High Bay Lampu!
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan