Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
  • Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
  • Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
  • Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
  • Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light
  • Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light

Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light

    Harga hijian: USD 29.01 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-60-1A

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Style: Modern

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Voltage: 90-260V

Beaming Angle: 30°

Power Factor: >0.9

MOQ: 1PCS

Wattage: 60 Watt

CRI: 80

CCT: 2700-6500K

LED Type: San'an 2835

Life Time: 50000hours

Warranty: 3 Years

Way Of Installation: Hanging

Size: W63*H65*mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light

A jenis Lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé nyauran lampu pendant linier ngarah. Ngagunakeun jalan nongkrong.

lampu ditunda linier dirarancang sacara profésional, perbaikan tina cahaya caah tradisional, rakitan sareng bagian bias pangluhurna, desain minimalis sareng struktur ilmiah, tiasa kombinasi bébas, ngahususkeun desain optik kalayan sudut beam pilihan anu sanés.
desain lampu linier dipingpin dipanggihan kalawan kombinasi beredar anu menderhan jeung cahaya caah, ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong ku milih kombinasi katuhu, pas pikeun tempat anu diperyogikeun pencahayaan luhur.
Aluminium parantos dianggo salaku profil tilelep tina lampu liniér, lampu sareng awét, lingkungan ramah-lingkungan, péngkolan, permukaan katutupan ku mémbran, ulah aya ngeruk, résistansi oksidasi, moal aya deformasi.
sumber cahaya anu dipimpin, umurna anu panjang lami, warna konsistensi, sareng kacaangan. resep lampu patén hadé tiasa mulangkeun warna obyék.

Aplikasi: lampu lampu linier dipingpin , cocog pikeun tempat anu pohara gedé peryogi sapertos perpustakaan, mall balanja, hotél, musium, yaksa, galéri, pangalaman pusat, wangunan komersil jeung sajabana


P roduct parameter:

Part no.: RYGH-60-1A
LED Power: 60Watt
Input AC100-265V 50/60Hz
LED Chip SMD2835
LED Brand San'an
Light efficiency >80lm/w
Protection OVP, OCP, OTP
Power Can be customized
Way of Installation Hanging
Warranty 3 years
Beam Angle 30° 60° 90°
Application Office, super market, warehouse
Length 1.8M
Size W63*H65*mm


Lembar data:

linear light led

led linear lamp

linear lamp


Gambar produk:

Linear Lighting Led 20w


Aplikasi:

LED Lampu Lampu-luas abdi n kantor, studio, gim, pasar super, ect.


len pendant light application

LED Linear Light advantages

Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan