Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
  • 15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
  • 15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
  • 15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
  • 15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier
  • 15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier

15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier

    Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-XX-1C-0315W

Color Temperature: Cool White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Usage: Factory

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

LED Chips: Epistar

PF: 0.95

Warranty: 3 Years

Power: 50W

Lifespan: ≥50000H

Beam Angle: 90°, >80°

Input Voltage: AC100-265V 50/60Hz

CRI: 80Ra

Driver: Yes

Lumen: 100lm/w

Chip: SMD3030

Size: 300*85*73mm

Name: 15W LED Linear Light

Additional Info

bungkusan: 11Kg / 10pcs / karton

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier


Katerangan:


Bahan Lampu Lampu LED

LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat,

Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm / 996mm / 1194mm, distribusi lampu jero kanggo katerangan akurat ares tina jangkungna titik cahya 10m / 32.8`


LED linier Lampu Optic

UGR <16 <13 ngaliwatan pemantul PC precision sareng PMMA optik 30 °
88% Optic efisiensi



Waktu hirup: 50000 jam sareng pangropéa lumen 20% (LM80)
Lampu cahaya nepi ka 40m * (131 "salasahiji feed-in; tanpa jurang lampu


Gampangna masang: gratis nyaeta pilihan titik pendant sapanjang sakumna panjang mendelasan anu elegan sareng desain timeless
Asesoris nu tos dipasang (misalna set pendant mounting, permukaan set track na track)


Aplikasi aplikasi Lampu LED

Lampu linier Led digunakeun gedung Konférénsi sareng ceramah, wangunan industri, panarima, cahaya panunjuk, Toko, Perpustakaan, Kantor, Supermarkét, Paguron luhur, Rumah Sakit, Wangunan umum, Stasion kareta api, TK, Kilang kitu sareng gudang salamet luhur tina jangkungna nepi ka 10m / 32,8

led linear light

led linear light

led linear light


led linear light

led linear light

led linear light

Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan