Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
  • LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
  • LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
  • LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
  • LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja
  • LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja

LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja

    Harga hijian: USD 25.07 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-50-1A

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Style: Modern

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Voltage: 90-260V

Beaming Angle: 30°

Power Factor: >0.9

MOQ: 1PCS

CRI: 80

CCT: 2700-6500K

LED Type: San'an 2835

Life Time: 50000hours

Warranty: 3 Years

Way Of Installation: Hanging

Size: W63*H65*mm

Wattage: 50 Watt

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja

A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong.

Alat-alat linier LED ngan sadia dina pilihan tebih sareng wattage populér. Aranjeunna fungsional, hiasan sareng wijaksana.

Peunteun IP40. IK08. Idéal pikeun situs cabin, bengkel, pawon komérsial, lembaga pendidikan sareng pabrik. Pilihan darurat teu aya.


Lampu linier LED ti Shenzhen Riyueguanghua Co., Limited sumebar di garasi, tempat parkir, unit industri, sareng rohangan komérsial. Tim kami tina insinyur LED parantos dirarancang tabung liniér liniér sareng lampion cahaya liniér anu ngayakinkeun pangabutuh panjelasan usaha anu leutik sareng midsize. Tingali tingali fitur cahaya linier LED anu ngadamel produk cahaya kami bagerak saatos bisnis:
● katerangan Super caang 130lm / w.

● sudut pilihan 30 ° / 60 ° / 90 °

● supir terasing AC180-240V.

● jaminan 3 taun kalayan lampiran cahaya linier.

Shenzhen Riyueguanghua Co., Limited dipikanyaho ngararancang produk cahaya LED anu ngaleuwihan ekspektasi langganan dina unggal jalan, sareng kami parantos sami sareng lampu linier LED urang. Salian jaminan produk, kami jangji dukungan anu teu cocog dina klaim jaminan, perbaikan, sarta malah ngagantian. Sabot anjeun pasangan sareng Shenzhen Riyueguanghua Co., Limited kanggo lampu linier LED anjeun sareng solusi cahaya linier, anjeun milih pangalaman seamless sareng nol hassles. Pikeun ngagantian produk ruksak nalika transit, anjeun malah teu kedah ngirim rusak tabung linier LED. Ieu tingkat kanyamanan anu urang janji.

P roduct parameter:

Part no.: RYGH-50-1A
LED Power: 50Watt
Input AC100-265V 50/60Hz
LED Chip SMD2835
LED Brand San'an
Light efficiency >80lm/w
Protection OVP, OCP, OTP
Power Can be customized
Way of Installation Hanging
Warranty 3 years
Beam Angle 30° 60° 90°
Application Office, super market, warehouse
Length 1.5M
Size W63*H65*mm


Lembar data:

linear light led

led linear lamp

linear lamp


Gambar produk:

Linear Lighting Led 20w


Aplikasi:

LED Lampu Lampu-luas abdi n kantor, studio, gim, pasar super, ect.


len pendant light application

LED Linear Light advantages

Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan