Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
  • 90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
  • 90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
  • 90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
  • 90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier
  • 90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier

90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier

    Harga hijian: USD 46.21 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-600wB

Lamp Body Material: Aluminum

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

IP Rating: IP65

Input: AC100-265V 50/60Hz

Life Time: 50000h

CCT: 2700-6000K

Way Of Installation: Hanging Surface Mounted

Color Temperature: Cool White

Warranty: 3years

Size(mm): W63*H83mm

LED Chip: San'an SMD 2835

Power: 60W

Additional Info

bungkusan: W63 * H45mm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/month

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier

127A5792_conew1

P roduct parameter:

Part no.: RYGH-60WB
LED Power: 60Watt
Input AC100-265V 50/60Hz    
LED Chip SMD2835
LED Brand San'an
Light efficiency >80m/w
Protection OVP, OCP, OTP
Power Can be customized
Way of Installation Hanging
Warranty 3 years
Beam Angle 30° 60° 90°
Length 1.8M
Size W85*H73mm

A jenis lampu Lampu LED , Jinis lampu ieu disebut oge lampu pendant led. Ngagunakeun jalan nongkrong.

lampu linier dipingpin rarancang sacara profésional, ningkatkeun tina lampu caah tradisional, rakitan sareng bagian bias pangluhurna, desain minimalis sareng struktur ilmiah, tiasa kombinasi bébas, ngahususkeun desain optik kalayan sudut beam pilihan anu sanés.
Desain parantel linier LED kalawan kombinasi beredar cahaya atah sareng cahaya caah, ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong ku milih kombinasi katuhu, pas pikeun tempat-tempat anu disebatkeun di luhur.
Aluminium parantos dianggo salaku profil tilelep tina lampu liniér, lampu sareng awét, lingkungan ramah-lingkungan, péngkolan, permukaan katutupan ku mémbran, ulah aya ngeruk, résistansi oksidasi, moal aya deformasi.
sumber cahaya anu dipimpin, umurna anu panjang lami, warna konsistensi, sareng kacaangan. resep lampu patén hadé tiasa mulangkeun warna obyék.

Aplikasi: lampu led linier, cocog pikeun tempat anu pohara gedé peryogi sapertos perpustakaan, mall balanja, hotél, musium, yaksa, galéri, pangalaman pusat, wangunan komersil jeung sajabana


Aplikasi:
Kantor, pasar super, gudang.

Kunaon milih urang:
Marketing langsung
Eupan balik timely, jasa ikhlas
TUV / CE / RoHS / PSE / bijil FCC
Kuantitas Min Min low
100% QC Inspection
Jaminan kuantitas
Bébas OEM & ODM Service
Service Saatos Saatos-diobral
100% QC Inspection

127A5792_conew1

Linear lighting led 20w



Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan