Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
  • 24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
  • 24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
  • 24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
  • 24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu
  • 24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu

24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu

    Harga hijian: USD 15.76 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-24W-1B

Lamp Body Material: Aluminum

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

IP Rating: IP65

Warranty: 5 Years

Input: AC100-265V 50/60Hz

Life Time: 50000h

CCT: 2700-6000K

Size(mm): W63*H65*mm

LED Chip: San'an SMD 2835

Color Temperature: Warm White

Power: 24W

Additional Info

bungkusan: W63 * H45mm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/month

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu

24W LED LINEAR LAMP

P roduct parameter:

Part no.: RYGH-20W-1A
LED Power: 24Watt
Input AC100-265V 50/60Hz
LED Chip SMD2835
LED Brand San'an
Light efficiency >80m/w
Protection OVP, OCP, OTP
Power Can be customized
Way of Installation Hanging
Warranty 3 years
Beam Angle 30° 60° 90°
Length 0.6M
Size W63*H65*mm

A jenis lampu Lampu Lampu LED , Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong.

Cahaya Lampu linier dirarancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah tradisional, rakitan sareng bagéan kualitas luhur, desain minimalis sareng struktur ilmiah, tiasa kombinasi bébas, ngahususkeun desain optik kalayan sudut beam pilihan.
design fixture linier kalawan kombinasi beredar di sorotan sareng caah caah, ngalakukeun naon rék ku milih kombinasi katuhu, nyaluyukeun pikeun tempat sareng sarat tinggi cahaya.
Aluminium parantos dianggo salaku profil tilelep tina lampu liniér, lampu sareng awét, lingkungan ramah-lingkungan, péngkolan, permukaan katutupan ku mémbran, ulah aya ngeruk, résistansi oksidasi, moal aya deformasi.
sumber cahaya anu dipimpin, umurna anu panjang lami, warna konsistensi, sareng kacaangan. resep lampu patén hadé tiasa mulangkeun warna obyék.

Aplikasi: lampu led linier, cocog pikeun tempat anu pohara gedé saperti perpustakaan, mall balanja, hotél, musium, yaksa, galeri, pangalaman pusat, wangunan komersil jeung sajabana


Aplikasi:
Kantor, pasar super, gudang.

Kunaon milih urang:
Marketing langsung
Eupan balik timely, jasa ikhlas
TUV / CE / RoHS / PSE / bijil FCC
Kuantitas Min Min low
100% QC Inspection
Jaminan kuantitas
Bébas OEM & ODM Service
Service Saatos Saatos-diobral
100% QC Inspection

Linear lighting led 20w



Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan