Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
  • 0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
  • 0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
  • 0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
  • 0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting
  • 0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting

0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting

    Harga hijian: USD 11.46 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-24-1A

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Style: European

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Voltage: 90-260V

Beaming Angle: 60°

Power Factor: >0.92

MOQ: 1PCS

Wattage: 24 Watt

CRI: 80

CCT: 2700-6500K

LED Type: San'an 2835

Life Time: 50000hours

Warranty: 3 Years

Way Of Installation: Hanging

Size: W63*H65*mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting

A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong.

lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah tradisional, rakitan sareng bagéan kualitas luhur, desain minimalis sareng struktur ilmiah, tiasa kombinasi bébas, ngahususkeun desain optik kalayan sudut beam pilihan.
rarancang cahaya liniér sareng kombinasi beredar cahaya pokus cahaya sareng bantosan caang, ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong ku milih kombinasi katuhu, pas pikeun tempat anu diperyogikeun pencahayaan luhur.
Aluminium parantos dianggo salaku profil tilelep tina lampu liniér, lampu sareng awét, lingkungan ramah-lingkungan, péngkolan, permukaan katutupan ku mémbran, ulah aya ngeruk, résistansi oksidasi, moal aya deformasi.
sumber cahaya anu dipimpin, umurna anu panjang lami, warna konsistensi, sareng kacaangan. resep lampu patén hadé tiasa mulangkeun warna obyék.

Aplikasi: lampu led linier, cocog pikeun tempat anu pohara gedé saperti perpustakaan, mall balanja, hotél, musium, yaksa, galeri, pangalaman pusat, wangunan komersil jeung sajabana

P roduct parameter:

Part no.: RYGH-24W-1A
LED Power: 24Watt
Input AC100-265V 50/60Hz
LED Chip SMD2835
LED Brand San'an
Light efficiency >80lm/w
Protection OVP, OCP, OTP
Power Can be customized
Way of Installation Hanging
Warranty 3 years
Beam Angle 30° 60° 90°
Application Office, super market, warehouse
Length 0.6M
Size W63*H65*mm


Lembar data:

linear light led

led linear lamp

linear lamp


Aplikasi:

LED Lampu Lampu-luas abdi n kantor, studio, gim, pasar super, ect.


len pendant light application

LED Linear Light advantages

Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan