Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
  • 20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
  • 20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
  • 20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
  • 20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier
  • 20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

    Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-20WB

Lamp Body Material: Aluminum

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Color Temperature: Pure White

IP Rating: IP65

Power: 20W

Input: AC100-265V 50/60Hz

Life Time: 50000h

CCT: 2700-6000K

Size(mm): W63*H65*mm

LED Chip: San'an SMD 2835

Warranty: 3years

Additional Info

bungkusan: W63 * H65 * mm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/month

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

LED Linear Light

P roduct parameter:

Part no.: RYGH-20WB
LED Power: 20Watt
Input AC100-265V 50/60Hz
LED Chip SMD2835
LED Brand San'an
Light efficiency >80m/w
Protection OVP, OCP, OTP
Power Can be customized
Way of Installation Hanging
Warranty 3 years
Beam Angle 30° 60° 90°
Length 0.3M
Size W63*H65*mm

Runtuyan lampu linier LED nyaéta lampu hiasan anu fléksibel anu luhur nampilkeun sareng ayana pamakéan énérgi low, umur panjang, kacaangan luhur, gampang ngélokkeun sareng ngalingket waé. Utamana cocog pikeun tempat hiburan indoor sareng outdoor, outlines wangunan jeung produksi baliho. Numutkeun pangabutuh béda, produk nu boga 100-240V, jsb, jeung panjang nu mangrupa 30CM, 60CM, 90CM, 120cm, 150CM, 180CM, 240CM, jsb spésifikasi Beda dipingpin fixture linier ogé bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

Aplikasi:
Kantor, pasar super, gudang.

Kunaon milih urang:
Marketing langsung
Eupan balik timely, jasa ikhlas
TUV / CE / RoHS / PSE / bijil FCC
Kuantitas Min Min low
100% QC Inspection
Jaminan kuantitas
Bébas OEM & ODM Service
Service Saatos Saatos-diobral
100% QC Inspection

Linear lighting led 20w



Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan