Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu
Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu
Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu
Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu
  • Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu
  • Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu
  • Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu

Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu

    Harga hijian: USD 32.89 - 33.23 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LP7780

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Style: European

Base Type: BA9s

Irradiated Area: 10-15㎡, 15-30㎡

IP Rating: IP33

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Voltage: 90-260V

Beaming Angle: 60°

LED Chips: Epistar

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

LED Type: SMD 3030

Driver: MEANWELL Driver

Beam Angle: 150 Degrees

Item: 0-10V Dimmable 72w LED Linear Light

Lumens: 140lm/w

MOQ: 1 PCS (72w LED Linear Light)

Size: 1200*77*88MM

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu

Katerangan:


Urang tiasa ngalakukeun 3 warna perumahan béda, bodas, hideung, atanapi pérak, sareng ukuranana béda, watt, pikeun LED Linear Light, White Black Silver 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu pangsaunna kanggo kantor, supermarket, paméran, jsb

LED Linear Light

5276 2_conew1


Lembar data:

Model NO. AD-LP7788-72W

Wattage

72W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1200*77*88mm

Chip

SMD 2835

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

150 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

1.15KG

CTN Size

1pcs/ctn





Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Bungkusan sareng pengiriman barang:

( Pérak Bodas Hideung 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Lampu Lampu Lampu )


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Gedong pabrik urang nyertakeun wewengkon 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas canggih produksi sareng garis produksi lampu lampu LED , LED Banjir Lampu, Lampu Besar LED, lampu banda Led High, lampu kanopi LED, lampu tihang tinggi, lampu torowongan LED, hurung LED pikeun ditingali, lampu lampu LED , lampu sinar LED , Sarta cahaya outdoor sarta komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan