Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 42w Aluminium Panel LED Lampu linier
42w Aluminium Panel LED Lampu linier
42w Aluminium Panel LED Lampu linier
42w Aluminium Panel LED Lampu linier
  • 42w Aluminium Panel LED Lampu linier
  • 42w Aluminium Panel LED Lampu linier
  • 42w Aluminium Panel LED Lampu linier

42w Aluminium Panel LED Lampu linier

    Harga hijian: USD 32.89 - 33.23 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 42w LED Linear lighting

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Style: European

Base Type: BA9s

Irradiated Area: 10-15㎡

IP Rating: IP33

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Voltage: 90-260V

Beaming Angle: 60°

LED Chips: Epistar

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

LED Type: SMD 3030

Driver: MEANWELL Driver

Item: 42w Aluminum Panel LED Linear Lighting

Lumens: 100lm/w

Beam Angle: 150 Degrees

MOQ: 1 PCS (42w LED Linear Light)

Size: 1200*115*114MM

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

42w Aluminium Panel LED Lampu linier

Katerangan:


20W 2018 Neww 20 Linear LED Pandant Light tanpa Screws nyaéta modél desain swasta anu paling anyar, sareng sanés ngaco dina perumahan, ngantepna barang anu geulis langkung geulis, kami tiasa ngahasilkeun 0,5 m 0,6m 1,0m 1,2 m 1,5 m 1,8m 2.0m 2,4m panjang, sareng 17w, 20w, 35w, 42w, 52w, 63w, 70w, 84w watt béda. dianggo pikeun kantor, hotél, jeung sajabana

LED Linear Light

5276 2_conew1


Lembar data:

Model NO. AD-LP5276-45W

Wattage

45W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1200x52x76mm

Chip

SMD 2835

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

150 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

1.15KG

CTN Size

1pcs/ctn





Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan