Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws
2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws
2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws
2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws
  • 2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws
  • 2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws
  • 2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws

2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws

    Harga hijian: USD 19.58 - 23.26 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 20w LED Plant Growing Light

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

LED Type: Philips 3030

Driver: MEANWELL Driver

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Style: European

Base Type: BA9s

Irradiated Area: 10-15㎡

IP Rating: IP33

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Voltage: 90-260V

Beaming Angle: 60°

LED Chips: Epistar

Item: 2018 Newest 20w Linear LED Pandant Light

Lumens: 100lm/w

Beam Angle: 150 Degrees

MOQ: 1 PCS (20w Linear LED Pandant Light)

Size: 600*115*114MM

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws

Katerangan:


20W 2018 Neww 20 Linear LED Pandant Light tanpa Screws nyaéta modél desain swasta anu paling anyar, sareng sanés ngaco dina perumahan, ngantepna barang anu geulis langkung geulis, kami tiasa ngahasilkeun 0,5 m 0,6m 1,0m 1,2 m 1,5 m 1,8m 2.0m 2,4m panjang, sareng 17w, 20w, 35w, 42w, 52w, 63w, 70w, 84w watt béda. dianggo pikeun kantor, hotél, jeung sajabana

LED Linear Light

5276 2_conew1


Lembar data:

Model NO. AD-LP5276-20W

Wattage

20W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.95

Size

600x52x76mm

Chip

SMD 2835

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

150 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

1.15KG

CTN Size

1pcs/ctn





Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan