Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > 2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu
2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu
2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu
  • 2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu
  • 2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu

2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu

    Harga hijian: USD 39.95 - 41.55 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 17W 20W LED Linear Light

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

LED Type: Philips 3030

Item: 50w Led Linear High Bay Lighting

Driver: MEANWELL Driver

Lumens: 110-120lm/w

Beam Angle: 60 120*60 Degrees Optional

MOQ: 1 PCS (50w Led Linear High Bay Lighting)

Size: 353*115*114MM

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

50w dipingpin linier bay lampu tinggi

Katerangan:



2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu hurung lampu Lampar Linear Lampu, ngagunakeun Sumber LED (SMD 2835), desain desain pribadi, No Screws, tiasa max 140lm / w, No flicker, Dimmable sadia, MEANWELL Supir, 3 taun atanapi 5 taun opsional .

LED Linear Light

5276 2_conew1


Lembar data:

Model NO. AD-LP5276

Wattage

17W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.95

Size

500x52x76mm

Chip

SMD 2835

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

150 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

1.15KG

CTN Size

1pcs/ctn

1

4

4_conew1

2

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan