Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture > Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah
Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah
Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah
Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah
  • Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah
  • Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah
  • Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

    Harga hijian: USD 55.38 / Bag/Bags
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LP5276

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 80W

Usage: Shopping Mall

Lifespan: 30000H

IP Rating: IP44

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 120°, 150°

LED Chips: Epistar

Name: Dimmable LED Linear Light Fixtures For Home

Model: AD-LP5276

Size: 52x76mm

Power Efficiency: >85%

PF: >0.92

Driver: Fahold/AGT

Lumen: 90lm/w

Warranty: 3 Years

Material: 6063 AL+PC

Additional Info

bungkusan: Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah


Spésifikasi:

Model NO.AD-LP5276
Wattage                                                       
          80W
Voltage           AC 85-265V 
Luminance Flux
          90lm/w
Life Time            50000 Hours
Size            52x76mm
Chip Brand             Nation Star
LED Qty            SMD 2835
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Fitur:

1) 0-10V supir dimmable pilihan. Dimming dibasajankeun 5% kana 100%. Brightbess bisa disaluyukeun numutkeun pamakean.

2) High efisiensi , ramah lingkungan, gampang miara.

3) desain geura- giru geura-giru atanapi ngarobih sadia.

4) plat Aluminium anu saé pikeun ngabéréskeun panas sareng luruh caang low.

5) catu daya terasing éksternal relatif aman.

6) Jaminan : 3 taun, Hirup dipeunteun: 50,000 WIB.

8) Dua cara instalasi: Sambungan kabel-ditunda jeung Surface-dipasang


Katerangan: Desain anu sanésna White LED Linear Lampu dimmable anu teu padepok. Wattage nyaeta ti 17-84w. Biasana tiasa luména 90lm / w, tapi ogé tiasa maksakeun ku 140lm / w. Supir Meanwell tiasa di jero. Differentta béda sareng tradisional LED Linear Lampu. Henteu ngan pikeun Kilang kitu na gudang. Tingali éndah pisan popular.It bisa dipaké di mall balanja, pasar super, kantor, Bar jeung saterusna.


Lembar data:

led linear lightLED Linear Trunking Light


led linear light-1led linear light-2led linear light-3led linear light-5


Aplikasi:

* Gudang
* Torowongan
* Wagub
* Pasar
* Paking Kantor
* Studio
* Tempat pitnes
* Supermarket ageung


application_conew1

applications_conew1

Categories produk : LED lampu linier > LED linier fixture

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan