Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED lampu linier > LED linier fixture
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED linier fixture

Kategori produk tina LED linier fixture, kami pabrik husus ti Cina, LED linier fixture, LED Lampu Lampu fixture suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Teluk Bima LED lampu parantos R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
80W Linear LED lampu bay tinggi

Harga hijian: USD 54.81 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 54.81 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

80W Linear LED lampu bay tinggi P roduct parameter: Part no.: RYGH-80WB LED Power: 80Watt Input AC100-265V
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 46.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-60WB LED Power: 60Watt Input AC100-265V
0.9m 1.5m 2.4m 40w 50W mingpin lampu linier

Harga hijian: USD 40.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

0.9m 1.5m 2.4m 40w 50W mingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-50WB LED Power: 50Watt Input AC100-265V
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 15.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 15.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu P roduct parameter: Part no.: RYGH-20W-1A LED Power: 24Watt Input AC100-265V
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H65 * mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-20WB LED Power: 20Watt Input AC100-265V
1.5m 80W dipingpin liniér lampu panggung di Dubai

Harga hijian: USD 45.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 45.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 33Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

1.5m 80W dipingpin liniér lampu panggung di Dubai Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
AC 100-305V 1.5m 60W mingpin lampu gantung linier

Harga hijian: USD 40.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 33Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

AC 100-305V 1.5m 60W mingpin lampu gantung linier Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
Aluminium 1.2m 60W dipingpin lampu lampu linier

Harga hijian: USD 35.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 35.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 26Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Aluminium 1.2m 60W dipingpin lampu lampu linier Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
1.2m 40W dipingpin linier lampu pendant

Harga hijian: USD 33.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 26Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

1.2m 40W dipingpin linier lampu pendant Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm / 996mm /...
0.9m 40W mingpin linier pendant lampu lampu

Harga hijian: USD 29.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 29.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 17Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

0.9m 40W mingpin linier pendant lampu lampu Katerangan: LED Linear Lampu fixtures Bahan LED Lampu linier nganggo aluminium anu leupaskeun, anu didasarkeun bubuk (keusik bodas jeung abu keusik hideung katut abu) hade, Lampu stand-alone: ​​608mm /...
Jaminan 3 Taun Ditunda Di Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 40.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Jaminan 3 Taun Ditunda Di Lampu Lampu Lampu Jinis Lampu Lampu Lampu LED sakalian, Lampu ieu disebut oge lampu lampu pendant linier dipingpin . Ngagunakeun jalan nongkrong. Lampu gantung linier dirarancang sacara profésional, ningkatkeun tina lampu...
0.6m 30W manténg lampu cahaya nongkrong permukaan

Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 17Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

0.6m 30W manténg lampu cahaya nongkrong permukaan Katerangan: Bahan cahaya linier LED LED Lampu linier nganggo aluminium anu leupaskeun, anu didasarkeun bubuk (keusik bodas jeung abu keusik hideung katut abu) hade, Lampu stand-alone: ​​608mm /...
Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light

Harga hijian: USD 29.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 29.01 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light A jenis Lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé nyauran lampu pendant linier ngarah. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu ditunda linier dirarancang sacara profésional, perbaikan tina cahaya...
15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier

Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 11Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja

Harga hijian: USD 25.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 25.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. Alat-alat linier LED ngan sadia dina pilihan tebih sareng wattage populér. Aranjeunna...
Width 63mm Hanging Instalasi ditunda lampu linier ngarah

Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Width 63mm Hanging Instalasi ditunda lampu linier ngarah A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. dipingpin lampu linier outdoor anu dirancang sacara profésional, ningkatkeun tina cahaya...
0.9M 2700K-6000K CCT 30w mingpin lampu pendant linier

Harga hijian: USD 14.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 14.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

0.9M 2700K-6000K CCT 30w mingpin lampu pendant linier A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah tradisional,...
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting

Harga hijian: USD 11.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah...
Gagasan anyar 20W 0.3M LED Fixture Light Linear

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Gagasan anyar 20W 0.3M LED Fixture Light Linear A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah tradisional,...

Cina LED linier fixture suppliers

lampu LED ieu boga LED SMD kalayan kaluaran 5.500 lumens. LED bodas Alam na gaduh warna warna 4700K sareng ngégél sudut pancén 180 ° lega. Ku ayana lampu cahaya LED anu kuat, hémat énergi nganggo sakitar 50 watt kana daya sacara signifikan kurang tina 128 watt anu bakal dikonsumsi ku alat-logam halida halida (MH). Sareng hiji kahirupan harepan tina 50,000 jam-5 kali salami lampu fluoresensi atanapi MH-lampu LED ngurangan perbaikan ongkosna mahal, waragad pembuangan sarta kabutuhan pergantian. Perumahan aluminium sareng tahan bukuna, tahan tahan cuaca sareng lensa polikarbonat anu digentilkeun lebu sakumaha ogé cai sareng tahan tahan kanggo pangurutan dina kasar lingkungan.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan