Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED High Bay Lampu

Kategori produk tina LED High Bay Lampu, kami pabrik husus ti Cina, UFO LED High Bay Lampu, LED High Bay Lampu fixture suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina LED Linear High Bay Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

LED High Bay Lampu

Tambih deui

UFO LED High Bay Lampu

Tambih deui

Driverless LED Linear High Bay Lampu

Tambih deui

Driverless Led High Bay Lampu

LED High Bay Light:

Lampu ieu dipaké dina aréa produksi pabrik sareng abdi. Dilarapkeun ka tempat perenah, tempat panambang, bengkel, pabrik, gudang, tol jalan tol, SPBU, supermarket ageung, gedung paméran, gimasium sareng tempat-tempat anu peryogi cahaya industri sareng pertambangan. Lampu panambangan nyaéta pamakéan sumber warna fosfor tilu warna ultra-caang, cangkang disusun ku alloy aluminium, panutup sareng pc efisiensi atanapi gelas tempered, panas nganggo konduksi panas tambaga. leuwih sampurna, digabungkeun sareng palanggan anu béda Bentuk Pamenta bakal tetep robah, lampu ngan 20% tina lampu tradisional, anu sarua jeung lampu lampu panambangan LED 100W tiasa ngaganti lampu tradisional 250W, utamana dina jalan anu parangkat luna "green low-karbon" .


Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan