Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Lampu Banjir

Kategori produk tina LED Lampu Banjir, kami pabrik husus ti Cina, LED Lampu Banjir, LED Lampu Banjir suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Banjir LED Sareng Supir R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Lampu Banjir LED mangrupakeun solusi anu paling jelas pikeun nga-leresek efisien wangunan, billboard signage sareng seueur aplikasi caah anu langkung tradisional. Dirancang pikeun ngaganti lampu caah 400W-1000W Metal Halida, sareng masihan kauntungan biaya operasi anu penting dina kahirupan unggal alat-alat anu nganggo pangsiun énérgi anu tetep panjang sareng kahirupan dipeunteun panjang anu ampir henteu meungpeuk biaya perawatan anu lumangsung. Urang tiasa masihan Lampu Banjir LED sareng Lampu Banjir LED Driverless.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan