Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir > 5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
  • 5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
  • 5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
  • 5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
  • 5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED
  • 5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED

5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED

    Harga hijian: USD 147.04 - 153.63 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-LSL305-400W

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W, 400w

Projection Distance: 12-18m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65, ≥IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Led: Lumileds Luxeon 3030

Efficiency: 48000-52000LM

Voltage: AC 85-305V, 50/60Hz

CRI: >70

Driver: MEANWELL / SOSEN / INVENTRONICS

Beam Angle: 10, 30, 60 Degree

LED Quantity: 672 Pcs

CCT: 2700-7000K

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Port standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000 pieces/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5000 pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED

Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami

Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led Street lianna anu dirancang pikeun

boh instalasi énggal sareng fasilitas anu ayeuna nganggo HID kobra gaya gaya LED st, alloy grade aluminium RYGH TECH`

perumahan sareng palapis bubuk durasi anu luhur nyayogikeun kinerja sareng umur panjang dina ampir lingkunganana. The

Garis RYGH TECH nawiskeun réliabilitas umur panjang luar biasa pikeun nyirorot ngirangan energi sareng biaya pangropéa, sadayana didukung

kami jaminan 3 taun.


Parameter:

Model RYGH-LSL305-400W
Power
400W
Chip
Lumileds Luxeon 3030
Efficiency
48000-52000LM 
Voltage
AC 85-305V, 50/60Hz
CRI
>70
Driver
MEANWELL / SOSEN / INVENTRONICS
PF
> 0.95
Life Time
≥50,000 Hrs
Surge Voltage
4KVA
Material
Die-casted Aluminium + PC   
Beam Angle
10, 30, 60 degree
LED Quantity
672 pcs 
CCT
2800-3200K / 4000-4500K / 5000-5500K / 6000-6500K
RH
10% to 95%
Warranty
5 years
IP Rating
≥IP65

Ukuran produk:

led stadium light


Categories produk : LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan