Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir > Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
  • Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
  • Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
  • Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir
  • Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir

Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir

    Harga hijian: USD 17.47 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-XTGD-50W

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

CRI: 75Ra

Power: 30-59W

Product Name: Private Mould 50W COB Outdoor LED Flood Light

Model: AD-XTGD-50W

Wattage: 50W

Beam Angle: 120

Lumen: 100lm/w

Size: 275*225*48mm

Light Source: Bridgelux

Warranty: 2 Years

PF: 0.92

Additional Info

bungkusan: 45,5 * 35,5 * 85cm 8PCS / CTN 31.12KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 80000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir


Model NO. AD-XTGD-50W

Wattage

 50W

Voltage

AC85-265V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

100m/w

Power Factor

0.95

Life Time

30000 Hours

Size

  275*225*48mm

Chip

 Philips

CRI

>75

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40~ + 65 ) Degrees Celsius

Warranty

2 years

Material

Aluminum

Origin

Shenzhen


Katerangan:

Lampu Banjir LED Besar Kapur rarancang ku sorangan. Anjeun ngan bisa dibeuli ti pausahaan urang. Devta bakti COB, SMD, Honey Comb. Perumahan hideung-abu boga warna paéh Aluminium sareng tuangeun lampu pisan.IP Kelas nyaéta IP66. Jadi ogé bisa ngeureunkeun cai pikeun ngarugikeun kana lampu.

2-LED Wall Light



Aplikasi:

Dinding Gedong

Sakola

Alun-alun

Taman

Wewengkon umum

Application-1


Application-2

Categories produk : LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan