Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir > Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm
  • Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm
  • Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm
  • Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm

    Harga hijian: USD 7.4 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-FL18WBC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Beam Angle: 120°

CRI: 75Ra

Warranty: 2 Years

PF: 0.98

Power: 10-29W

Product Name: 5-Year-Warranty 150W LED Floodlight LED With Osarm

Model: AD-FL18WBC

Wattage: 18W

Lumen: 80-90lm/w, 100-110lm/w

Size: L180*W140*H40mm

Light Source: China / Bridgelux 3030 Led 18 Pcs

Additional Info

bungkusan:  20pcs / CTN CTN Ukuran: 45.5 * 38 * 20cm 20.6KG

kakuwatan keur ngasilkeun: 80000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm


Model NO.AD-FL18WBC

Wattage

  18W

Voltage

 AC85-277V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

 80-90lm/w, 100-110lm/w  

Power Factor

0.98

Life Time

30000 Hours

Size

  L180*W140*H40mm

Chip

  China / Bridgelux 3030 led 18 pcs

CRI

>75

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40~ + 65 ) Degrees Celsius

Warranty

2 years

Material

Aluminum

Origin

Shenzhen

Kaunggulan:

LED Lampu Banjir

1, Osram 5630 LED / Epistar COB, Supir nganggo Taiwan IC

2,1.5KV mun 3KV Surge Protection

3, over protection protection, over voltage protection, over temperature protection, short circuit protection

4, penampilan geulis tur harga lumrah

5, sasuai jeung CE, RoHS

Katerangan:

18w lampu caah dipingpin kawas sababaraha sisir madu, hasta ogé boga pisan lénsa sakedik pikeun ngalindungan sudut beam. Materialis Aluminium + Kaca Tempered. Sumber Lampu nyaeta Cina atanapi Bridgelux 3030 dipingpin 18 PC. Jadi lumén ogé béda. 80-90lm / w, 100-110lm / w. Saeutik Wattage bisa digunakeun dina squre leutik.

BC 18W LED Flood light

Lembar data:

150w led flood lightsolar led floodlightosram led floodlight

Categories produk : LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan