Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir > 50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
  • 50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
  • 50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
  • 50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
  • 50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah
  • 50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah

50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah

    Harga hijian: USD 17.47 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 50w pir led module flood light housing

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS, SASO

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Bridgelux

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Epistar/Bridgelux COB

Beam Angle: 120 Degrees

Size: Private Modular 100w LED Flood Light Fixtures

Power: 30-59W

Projection Distance: 25-35m

Warranty: 3 Years Warranty

Item: 50w Pir Led Module Flood Light Housing

MOQ: 1 PCS (50w Pir Led Module Flood Light Housing)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah

Katerangan:

50w pir dipingpin modul perumahan lampu caang, nganggo Bridgexlux mil45 / Epistar 33mil COB, kekecapan luminous nepi ka 100-110lm / w, nganggo kualitas luhur alumunium anu dicampur, panas panas anu panas. langkung ti 50000 jam.

50w led floodlight_conew1


pir led flood light_conew1


sensor flood light_conew1


Lembar data:

Model NO. AD-XTGD-50W

Wattage

50W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size

275*225*48mm

Chip

Bridgelux/ Epistar COB

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

16.8kg

CTN Size

57.5*47.5*59cm  4pcs/ctn

high power led flood light

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:


· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Test sepuh:


Narrow Angle LED Flood Lights

LED Flood Lights Outdoor


Bungkusan sareng pengiriman barang:

(50w pir dipingpin modul perumahan cahaya caah)

160w Modular Driverless LED Floodlight

160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan