Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir > Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
  • Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
  • Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
  • Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
  • Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures
  • Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures

Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures

    Harga hijian: USD 31.94 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 100w LED Flood Light Fixtures

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS, SASO

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Bridgelux

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: Private Modular 100w LED Flood Light Fixtures

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Epistar/Bridgelux COB

Beam Angle: 120 Degrees

Size: Private Modular 100w LED Flood Light Fixtures

MOQ: 1 PCS (Private Modular 100w LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures

Katerangan:

Wasta Modular 100w LED Lampu Lampu LED, design modular wasta
Luhur CRI LED COB, CE Supir. IES anu sadia, Desain cahaya Dialux tiasa sadunya.Ultra-ipis ukuran ultra-leutik, pikeun nyimpen pengiriman barang. Nembeulahnya Anu langkung pikaresep ti 50000 jam lifespan.IP66


100w LED Flood Lighting

100 watts led flood light fixtures

cob led flood light 1



Lembar data:

Model NO. AD-XTGD-100W

Wattage

195W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size

325*275*53mm

Chip

Bridgelux/ Epistar COB

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

16.8kg

CTN Size

57.5*47.5*59cm  4pcs/ctn

high power led flood light

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:


· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Test sepuh:


Narrow Angle LED Flood Lights

LED Flood Lights Outdoor


Bungkusan sareng pengiriman barang:

(Modular wasta 100w LED banjir lampu lampu)

160w Modular Driverless LED Floodlight

160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan