Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir > High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
  • High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
  • High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
  • High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
  • High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor
  • High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 200w LED Flood Light

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS, SASO

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: 200w LED Flood Light

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Philips 3030

Beam Angle: 8/15/35/60/90 Degrees

Size: 470.5*360*60mm

MOQ: 1 PCS (High Power 200w LED Flood Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

Katerangan:

200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan tunggal, urut prestasi leuwih stabil, single luhur - struktur produk kakuatan anu gedé, cocog pikeun Range paparan cahaya, Lampu Banjir Lampu LED tiasa ngintun kasaatan luhur, tiasa aréa ageung tina lampu tuang jarak anu panjang. Sadia dina vérsi 45W 75W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng sarat kaamanan komérsial.

200w LED Flood Light


High Power 200w LED Flood Light for Outdoor


Flood Light


Lembar data:

Model NO. AD-TG3B-195W

Wattage

195W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size

470.5*360*60mm

Chip

Philips 3030 PCS

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

16.8kg

CTN Size

57.5*47.5*59cm  4pcs/ctn

High Power LED Flood Light

200w LED Flood Light

Flood Light


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Test sepuh:

Narrow Angle 50w LED Flood Lights Outdoor

Narrow Angle LED Flood Lights

LED Flood Lights Outdoor


Categories produk : LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan