Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir > Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
  • Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
  • Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
  • Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
  • Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu
  • Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: Narrow Angle 50w LED Flood Lights

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Power: 30-59W

Projection Distance: 25-35m

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Item: Narrow Angle 50w LED Flood Lights Outdoor

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Philips 3030

Beam Angle: 8/15/35/60/90 Degrees

Size: 310.5*220*50mm

MOQ: 1 PCS (Narrow Angle 50w LED Flood Lights)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

Katerangan:

Sadayana, vérsi 45W 75W 92W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng syarat kaamanan komérsial,. Angle Angle LED mendung cahaya ngaliwatan kadali mikro-chip anu ayana anu aya, sakandar dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, diantarana sareng chip anu mawa kakuatan anu gedé, kinerja urut manten anu langkung stabil, single high- Struktur produk kakuatan anu ageung, cocog pikeun Range cahaya leutik, Lampu Banjir Lampu LED tiasa ngintun listrik huhur, tiasa janten aréa ageung cahaya anu jarakna jarak anu jauh.



50w LED Flood Lights

Narrow Angle LED Flood Lights

LED Flood Lights Outdoor


Lembar data:

Model NO. AD-TG3B4-45W

Wattage

45W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size

310.5*220*50mm

Chip

Philips 3030 48PCS

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

14.8kg

CTN Size

36.5*26.5*48.5cm  8pcs/ctn

Narrow Angle 50w LED Flood Lights Outdoor

Narrow Angle LED Flood Lights

LED Flood Lights Outdoor

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:


· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Test sepuh:

Narrow Angle 50w LED Flood Lights Outdoor

Narrow Angle LED Flood Lights

LED Flood Lights Outdoor


Bungkusan sareng pengiriman barang:

(Angle Narrow 50w LED Banjir Lampu Outdoor )

160w Modular Driverless LED Floodlight

160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan