Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Banjir LED Sareng Supir

Kategori produk tina Lampu Banjir LED Sareng Supir, kami pabrik husus ti Cina, Lampu Banjir LED Sareng Supir, LED Banjir Lampu fixture suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Banjir LED R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
1200 watt ngajala lampu banjir pikeun stadion olahraga

Harga hijian: USD 435.39 - 454.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 435.39 / Piece/Pieces
301 Piece/Pieces USD 438.64 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 445.14 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 454.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: kertas karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

1200 watt ngajala lampu banjir pikeun stadion olahraga Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited khusus dina kakuatan tinggi anu dipimpin lampu pikeun stadion. Urang nawiskeun 200-2000w High Power LED Football Stadion Cahaya, lampu stadion, Bal-balan...
130lm / w 800W dipimpin lampu banjir kalayan nangtung

Harga hijian: USD 290.26 - 303.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 290.26 / Piece/Pieces
301 Piece/Pieces USD 292.43 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 296.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 303.26 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: kertas karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

130lm / w 800W dipimpin lampu banjir kalayan nangtung Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited khusus dina kakuatan tinggi anu dipimpin lampu pikeun stadion. Urang nawiskeun 200-2000w High Power LED Football Stadion Cahaya, lampu stadion, Bal-balan...
600W ngiringan lampu banjir pikeun stadion

Harga hijian: USD 218.65 - 228.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 218.65 / Piece/Pieces
301 Piece/Pieces USD 220.28 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 223.55 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 228.44 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: kertas karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

600W ngiringan lampu banjir pikeun stadion Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited khusus dina kakuatan tinggi anu dipimpin lampu pikeun stadion. Urang nawiskeun 200-2000w High Power LED Football Stadion Cahaya, lampu stadion, Bal-balan Lapang Lampu....
IP65 400W stadion lampu LED caah

Harga hijian: USD 147.04 - 153.63 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 147.04 / Piece/Pieces
301 Piece/Pieces USD 148.14 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 150.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 153.63 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: kertas karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

IP65 400W stadion lampu LED caah Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited khusus dina kakuatan tinggi anu dipimpin lampu pikeun stadion. Urang nawiskeun 200-2000w High Power LED Football Stadion Cahaya, lampu stadion, Bal-balan Lapang Lampu. Kalayan...
Lampu Olahraga 1200w ngajentrekeun lampu bencana

Harga hijian: USD 435.39 - 454.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 435.39 / Piece/Pieces
301 Piece/Pieces USD 438.64 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 445.14 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 454.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Port standar

Kamampuhan suplai: 5000 pieces

Lampu Olahraga 1200w ngajentrekeun lampu bencana Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
Led Lampu bal-balan lampu Led pikeun lampu lapangan Sport

Harga hijian: USD 218.65 - 228.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 218.65 / Piece/Pieces
301 Piece/Pieces USD 220.28 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 223.55 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 228.44 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Port standar

Kamampuhan suplai: 5000 pieces

Led Lampu bal-balan lampu Led pikeun lampu lapangan Sport Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED

Harga hijian: USD 147.04 - 153.63 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 147.04 / Piece/Pieces
301 Piece/Pieces USD 148.14 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 150.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 153.63 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Port standar

Kamampuhan suplai: 5000 pieces

5 taun Jaminan Lampu Gelombang 400W LED Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led Street...
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 620.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 620.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-1000W
Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight

Harga hijian: USD 430.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 430.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-600W
800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 548.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 548.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-800W Wattage
400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang

Harga hijian: USD 277.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 277.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang Lembar data Model NO RYGH-BYL-400W
1000W LED Stadion cahaya

Harga hijian: USD 641.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 641.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

1000W LED Stadion cahaya Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-1000C Wattage
800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah

Harga hijian: USD 515.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 515.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah Lembar data Model NO CRYGH-TLX-FL-800C Wattage
Shenzhen smd AC220V 600W LED lampu banjir

Harga hijian: USD 390.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 390.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Shenzhen smd AC220V 600W LED lampu banjir Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-600C Wattage
50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED Katerangan: Banjir LED geus dianggo seueur Lampu Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jeung sajabana. Power anyar Osram 3030 100w LED lampu kilat lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya...
Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar

Harga hijian: USD 511.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 511.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar Katerangan: Lembar data: Model NO.
Profésional outdoor Lampu komérsial LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 43.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.76 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45,5 * 35,5 * 85cm 8PCS / CTN 31.12KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Long-Jarak 50W 5500 Lumen LED Lampu Banjir Katerangan: Lampu caah LED dirancang pikeun aplikasi indoor sareng anu sanés, saperti cahaya Billboard, Cahaya Sport, sareng Parking Lots. Anta ngagantikeun nyimpen energi pikeun lampu caah tradisional ....
50W SMD LED Lampu Lampu 110V 220V

Harga hijian: USD 17.35 - 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.35 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50W SMD LED Lampu Lampu 110V 220V Katerangan: Lampu Banjir LED 50W SMD 110V 220V hijian waterproof LED Lampu Lampu Lampu AC, AC 85-265V tegangan Input, 100-110lm / w, jaminan 3 nepi ka 5 taun, dipaké pikeun Taman, Buliding, Alun-alun, cahaya di...
IP66 Patén 30w COB LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 13.13 - 13.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 13.13 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP66 Patén 30w COB LED Banjir Lampu Katerangan: Patén IP66 wasta 30w COB LED Lampu Banjir nyaéta LED Lampu Lampu Lampu inangna, desain Modular wasta, nganggo Epistar atanapi Bridgelux 30W COB, Meanwell atanapi Driver CE TUV, Warna Hideung sareng...
Pabrik langsung ngajual Jual 150W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 38.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 38.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45,5 * 35,5 * 85cm 8PCS / CTN 31.12KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Pabrik langsung ngajual Jual 150W LED Lampu Banjir Katerangan: Lampu LED sareng supir gumantung gumantung hawa. Sistem patén-pénén pikeun ngadanggarkeun patén RAB pikeun ngamangpaatkeun aliran hawa ngaliwatan sareng mitar FXLED sareng ALED pikeun...

Cina Lampu Banjir LED Sareng Supir suppliers

Sadia dina versi 10W, 30W, 50W, 100W, 150W, 200W and 300W, range IP65 floodlights anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng kaamanan komérsial requirementsns. Lampu caang LED ngaliwatan kadali micro-chip anu diwangun, anu aya dua jenis produk, anu salah sahiji jenis kombinasi dasiangan listrik, sareng anu sanésna seueur chip tinggi-kakuatan tunggal, urut prestasi leuwih stabil, produk tunggal anu kuat Struktur badag, cocog pikeun kisaran cahaya leutik, anu tiasa ngahontal kakuatan anu gedé, tiasa janten réa gedé cahaya anu jarakna jarak anu jauh.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan