Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Lampu Banjir LED Sareng Supir
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Banjir LED Sareng Supir

Kategori produk tina Lampu Banjir LED Sareng Supir, kami pabrik husus ti Cina, Lampu Banjir LED Sareng Supir, LED Banjir Lampu fixture suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Banjir LED R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 620.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 620.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-1000W
Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight

Harga hijian: USD 430.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 430.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-600W
800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 548.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 548.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-800W Wattage
400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang

Harga hijian: USD 277.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 277.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang Lembar data Model NO RYGH-BYL-400W
1000W LED Stadion cahaya

Harga hijian: USD 641.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 641.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

1000W LED Stadion cahaya Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-1000C Wattage
800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah

Harga hijian: USD 515.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 515.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah Lembar data Model NO CRYGH-TLX-FL-800C Wattage
Shenzhen smd AC220V 600W LED lampu banjir

Harga hijian: USD 390.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 390.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Shenzhen smd AC220V 600W LED lampu banjir Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-600C Wattage
50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED Katerangan: Banjir LED geus dianggo seueur Lampu Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jeung sajabana. Power anyar Osram 3030 100w LED lampu kilat lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya...
Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar

Harga hijian: USD 511.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 511.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar Katerangan: Lembar data: Model NO.
Profésional outdoor Lampu komérsial LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 43.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.76 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45,5 * 35,5 * 85cm 8PCS / CTN 31.12KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Long-Jarak 50W 5500 Lumen LED Lampu Banjir Katerangan: Lampu caah LED dirancang pikeun aplikasi indoor sareng anu sanés, saperti cahaya Billboard, Cahaya Sport, sareng Parking Lots. Anta ngagantikeun nyimpen energi pikeun lampu caah tradisional ....
50W SMD LED Lampu Lampu 110V 220V

Harga hijian: USD 17.35 - 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.35 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50W SMD LED Lampu Lampu 110V 220V Katerangan: Lampu Banjir LED 50W SMD 110V 220V hijian waterproof LED Lampu Lampu Lampu AC, AC 85-265V tegangan Input, 100-110lm / w, jaminan 3 nepi ka 5 taun, dipaké pikeun Taman, Buliding, Alun-alun, cahaya di...
IP66 Patén 30w COB LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 13.13 - 13.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 13.13 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP66 Patén 30w COB LED Banjir Lampu Katerangan: Patén IP66 wasta 30w COB LED Lampu Banjir nyaéta LED Lampu Lampu Lampu inangna, desain Modular wasta, nganggo Epistar atanapi Bridgelux 30W COB, Meanwell atanapi Driver CE TUV, Warna Hideung sareng...
Pabrik langsung ngajual Jual 150W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 38.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 38.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45,5 * 35,5 * 85cm 8PCS / CTN 31.12KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Pabrik langsung ngajual Jual 150W LED Lampu Banjir Katerangan: Lampu LED sareng supir gumantung gumantung hawa. Sistem patén-pénén pikeun ngadanggarkeun patén RAB pikeun ngamangpaatkeun aliran hawa ngaliwatan sareng mitar FXLED sareng ALED pikeun...
Long hirup Kahirupan LED Banjir Lampu Lampu Tinggi Kualitas

Harga hijian: USD 91.62 - 95.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 91.62 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 95.43 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 39 * 37,8 * 26.8 cm 1PCS / CTN 9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir Katerangan: Ieu lampu caah LED 30-watt ngalebetkeun sudut lega 120 ° ti katerangan bodas tiis atanapi haneut pikeun cahaya lansekap, parkir lampu, cahaya flagpole, sarta témbok arsitéktur cuci....
Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 14.69 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 14.69 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 52 * 42 * 40 cm 20PCS / CTN 36KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir Katerangan: Upami anjeun hoyong mésér mirah jalan anu dipendak dina 30w , pilih 30w lampu dipingpin di ledlightinisde.com. Endta usaha pikeun nyadiakeun produk nu Anjeun hoyong hoyongkeun,...
Panas Dijual 135W IP65 LED Taman Lampu Banjir

Harga hijian: USD 27.73 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.73 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 10pcs / CTN 54 * 45 * 38cm / CTN 51.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Panas Dijual 135W IP65 LED Taman Lampu Banjir Katerangan: 18w lampu caah dipingpin kawas sababaraha sisir madu, hasta ogé boga pisan lénsa sakedik pikeun ngalindungan sudut beam. Materialis Aluminium + Kaca Tempered. Sumber Lampu nyaeta Cina atanapi...
50W 5000 Lumen LED Lampu Banjir LED IP65

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50W 5000 Lumen LED Lampu Banjir LED IP65 Katerangan: 50W 5000 Lumen LED Lampu Lampu LED IP65 mangrupakeun harga low LED Lampu Lampu, harga sareng kualitas anu pohara kaunggulan, Full Power, kualitas banté lampu LED banjir lampu, 30000 jam hirupna,...
30w 50w 100w 150w LED Slim Flightight for Outdoor

Harga hijian: USD 11.06 - 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 11.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

30w 50w 100w 150w LED Slim Flightight for Outdoor Katerangan: 30w 50w 100w 150w LED Slim Floodight nyaéta rarancang perumahan langsing, Epistar COB atanapi Osram 5630 opsional, AC 85-277V Input Voltage, Aluminium perumahan sareng bahan Bahan Sémah,...
bodas bodas caang lampu caah 10w IP65

Harga hijian: USD 7.15 - 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 7.15 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

bodas bodas caang lampu caah 10w IP65 Katerangan: bodas haneut lampu caah 10w IP65 nyaéta LED Banjir Lampu, Kersa Bodas, Alam Bodas, Bodas Cool, 2700-6500K ptional, Caah langsing, séri ieu boga 10w, 30w, 50w, 100w, 150w watts differenti, papanggih...
50w dipingpin lampu taman

Harga hijian: USD 11 - 11.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 11 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50w dipingpin lampu taman Katerangan: 50w lampu taman dipingpin dipimpin lampu lampu caah, digunakeun pikeun kebon, nganggo outdoor, IP65 Peunteun waterproof, nganggo Osram 5630 100pcs, 80-90lm / w, cangkang éndah, jaminan 2 taun. Lembar data: Model...

Cina Lampu Banjir LED Sareng Supir suppliers

Sadia dina versi 10W, 30W, 50W, 100W, 150W, 200W and 300W, range IP65 floodlights anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng kaamanan komérsial requirementsns. Lampu caang LED ngaliwatan kadali micro-chip anu diwangun, anu aya dua jenis produk, anu salah sahiji jenis kombinasi dasiangan listrik, sareng anu sanésna seueur chip tinggi-kakuatan tunggal, urut prestasi leuwih stabil, produk tunggal anu kuat Struktur badag, cocog pikeun kisaran cahaya leutik, anu tiasa ngahontal kakuatan anu gedé, tiasa janten réa gedé cahaya anu jarakna jarak anu jauh.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan