Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Hatsink > LED Banjir Lampu Heatsink
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Banjir Lampu Heatsink

Kategori produk tina LED Banjir Lampu Heatsink, kami pabrik husus ti Cina, LED Banjir Lampu Heatsink, LED Banjir Lampu Perumahan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina LED Lampu Lampu Banjir R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
200 Watt SMD LED Perumahan Lampu Lampu

Harga hijian: USD 33.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 33.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

200 Watt SMD LED Perumahan Lampu Lampu Desain anu anyar ieu LED Lampu Lampu Bantan mibanda 100W, 150W, 200W. Diadopsi pengobatan oksidasi alum-alum paeh, dédipasi panas sacara sampurna. Cocog jeung sagala rupa sumber cahaya SMD. Témbongkeun Produk...
SMD Good Dissipation LED Perumahan Lampu Lampu

Harga hijian: USD 28.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 28.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

SMD Good Dissipation LED Perumahan Lampu Lampu Series G Perumahan Lampu Lampu Bumi, pamakéan alumunium murni, tilelep panas di jero padumukan, ngagentos panasna. Ultra ipis, boga 100W, 150W, 200W. Kelas IP65 tahan. Témbongkeun
100W LED Lampu Lampu Perumahan Panas tilelep

Harga hijian: USD 23.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 23.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

100W LED Lampu Lampu Perumahan Panas tilelep Desain anu panganyarna LED Banjir Lampu ngabogaan volume jual saé. Ieu aya di 100W, 150W, 200W. Fitur anu beurat beurat ipis sareng hampang tiasa nyimpen bagéan angkutan barang. Tilelep panas tipik saé...

Cina LED Banjir Lampu Heatsink suppliers

LED Lampu lampu heatsink, mingpin perumahan lampu caah, mingpin bagian lampu caah. Sareng banjir LED awét sareng dipercaya anjeun saenggeusna dijamin. Floodlights urang aya dina rupa-rupa warna pristine sareng sakabeh gaduh kahirupan nu hebat pisan. Ku cara anu anjeun tiasa nyuguhkeun béa anjeun nalika anjeun ngaganti bohlam boh pikeun bagian anjeun pikeun Lingkungan. Hatur nuhun kana teknologi LED inovatif dina banjaran jalma bakal caang kalayan geura-giru sawaktos aranjeunna dihurungkeun, janten produk ngahemat énérgi. Sangkan mésér ayeuna tur lalajo tagihan listrik anjeun seueur kana waktosna.
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan