Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
  • Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
  • Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
  • Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
  • Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan
  • Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan

Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan

    Harga hijian: USD 11.76 - 12.37 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 30w COB LED Down Light Fixtures

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Chrome

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: Touch On/Off Switch

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

LED Type: Philips 3030

Item: 30w COB LED Down Light Fixture

Driver: DONE Driver

Lumens: 80-90lm/w

Beam Angle: 120 Degrees

MOQ: 1 PCS

Size: D220*H105mm Cutout: 195-210mm

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan

Katerangan:

Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan

DSC_7153_conew1



DSC_7186_conew1

DSC_7215_conew1

Lembar data:

Model NO. RYGHCL-30W

Wattage

30W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

80-90lm/w

Power Factor

>0.95

Size

D220*H105mm cutout: 195-210mm

Chip

Epistar

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 70 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Size

590*530*530mm 20PCS/CTN


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-265V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

15W 25W COB LED ceiling light 005_conew1




Bungkusan sareng pengiriman barang:

( Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan )



160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:


Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Gedong pabrik urang nyertakeun wewengkon 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas canggih produksi sareng garis produksi lampu lampu LED , LED Banjir Lampu, Lampu Besar LED, lampu banda Led High, lampu kanopi LED, lampu tihang tinggi, lampu torowongan LED, hurung LED pikeun ditingali, lampu lampu LED , lampu sinar LED , Sarta cahaya outdoor sarta komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan