Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight
Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight
Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight
Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight
  • Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight
  • Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight
  • Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight

Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight

    Harga hijian: USD 11.09 - 12.37 / Bag/Bags
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-30W

Light Source: LED

Material: Aluminum

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Warranty Period: 3 years

Application: Home Furnishing, Engineering

Certification: RoHS, CE

Voltage: 85-256V

Applicable Places: Conference Room

Chip: Epistar COB

Beam Angle: 45

CRI: 80Ra

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.5

Name: High Power LED Ceilling Light COB LED Do

Lm: 2400lm-2700lm

Size: φ220*H105mm

Cutout: 195-210mm

Additional Info

bungkusan: 590 * 530 * 530mm / 20pcs

kandaraan: Ocean,Land,Air

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Daya High Lampu LED Lampu COilling LED Lampu Turun Lampu


Katerangan:

Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan parantos pamaréntahan anu mimiti di jalan cahaya LED, hurup LED tiasa ditingali pikeun ditingali lampu banténg lampu sanés lampu kilat-energi, moméntum incandescent, écés, salami biaya lampu LED anu aya sateuacana. pamutahiran kontinyu téhnologi dipingpin pikeun ngurangan. Lampu saé énergi sareng lampu Pijer bakal dilawan diganti ku lampu LED. Nagara-nagara langkung kéngingkeun perhatian masalah cahaya sareng panyalindungan lingkungan anu simpen, parantos ngamajukeun pamakean lampu LED.


SMD LED Downlight


Model: RYGHCL-30W
Power: 30W
Luminous: 2400lm-2700lm
Input Voltage:
AC85-265V
Power Factor:
PF>0.5
Driver Brand:
Done
Beam Angle
45
Chip Epistar COB
Size φ220*H105mm
Warranty 3-5 Years

Fitur:

  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna panjang> = 50,000H
  • CE & RoHS patuh

Lembar data:

Recessed LED Downlight


SURFACE LED Downlight



650-3

Aplikasi:

  • Hotel
  • Imah Imah
  • Museum
  • Kamar Rapat
  • Balanja Mall
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan