Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor
Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor
Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor
Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor
  • Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor
  • Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor
  • Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor

Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor

    Harga hijian: USD 10.2 - 9.67 / Bag/Bags
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-25W

Chip: Epistar COB

Beam Angle: 45

CRI: 80Ra

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.5

Light Source: LED

Material: Aluminum

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Warranty Period: 3 years

Application: Home Furnishing, Engineering

Certification: RoHS, CE

Voltage: 85-256V

Applicable Places: Conference Room

Name: Recessed LED Downlight For Shopping Mall

Lm: 2000lm-2250lm

Size: φ185*H90mm

Cutout: 155-170mm

Additional Info

bungkusan: 420 * 420 * 540mm / 20pcs

kandaraan: Ocean,Land,Air

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor


Deskripsi:

Jelas, salami biaya lampu LED sareng perbaikan sinambung téknologi dipingpin pikeun ngurangan. Lampu saé énergi sareng lampu Pijer bakal dilawan diganti ku lampu LED. Nagara-nagara langkung kéngingkeun perhatian masalah cahaya sareng panyalindungan lingkungan anu simpen, parantos ngamajukeun pamakean lampu LED. Dina sababaraha hal, proyék pamindah jalan pamaréntahan jalan kahijina mangrupa lampu jalan LED kahiji anu ditingali, hurup LED tiasa ditingali pikeun ditingali lampu LED anu sanés saremétat énergi, moméntum incandescent.


SMD LED Downlight


Model: RYGHCL-25W
Power: 25W
Luminous: 2000lm-2250lm
Input Voltage:
AC85-265V
Power Factor:
PF>0.5
Driver Brand:
Done
Beam Angle
45
Chip Epistar COB
Size φ185*H90mm
Warranty 3-5 Years

Fitur:

  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna panjang> = 50,000H
  • CE & RoHS patuh

Lembar data:

Recessed LED Downlight


SURFACE LED Downlight



650-3

Aplikasi:

  • Hotel
  • Imah Imah
  • Museum
  • Kamar Rapat
  • Balanja Mall
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan