Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight
Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight
Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight
Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight
  • Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight
  • Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight
  • Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight

Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight

    Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-20W

Chip: Epistar COB

Beam Angle: 45

CRI: 80Ra

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.5

Name: Good Price Commercial Recessed Aluminum

Lm: 800-900lm

Size: φ140*H71mm

Cutout: 115-130mm

Additional Info

bungkusan: 430 * 400 * 600mm / 30pcs

kandaraan: Ocean,Land,Air

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Panas Penjualan Antarto-Glare Dirobah Lampu SMD COB LED Down Light


Katerangan:

Kaunggulan tina LED Down Light:

1) Energy Saving: Konsumsi kakuatan caang anu sami tina lampu hemat energi biasa 1/2

2) Perlindungan Lingkungan: Teu aya ngaraksa jeung zat-ngabahayakeun sejenna, teu aya polusi ka lingkungan

3) Economkonomi: Alatan tabungan listrik tiasa nyirorot biaya listrik, hiji satengah bisa ngabenerkeun biaya lampu. Hiji kulawarga sabulan tiasa ngahemat listrik dina puluhan dollar.

4) Long Lifetime: lampu lampu LED 100.000 jam, numutkeun itungan ngagunakeun genep jam dina sapoé, lampu lampu bentang bisa dipaké salila 40 taun


SMD LED Downlight


Model: RYGHCL-20W
Power: 20W
Luminous: 2000lm-2250lm
Input Voltage:
AC85-265V
Power Factor:
PF>0.5
Driver Brand:
Done
Beam Angle
45
Chip Epistar COB
Size φ160*H78mm
Warranty 3-5 Years

Fitur:


  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna panjang> = 50,000H
  • CE & RoHS patuh

Lembar data:

Recessed LED Downlight


SURFACE LED Downlight



650-3


Aplikasi:

  • Hotel
  • Imah Imah
  • Museum
  • Kamar Rapat
  • Balanja Mall
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan