Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight
Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight
Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight
Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight
  • Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight
  • Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight
  • Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight

Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight

    Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-15W

Light Source: LED

Material: Aluminum

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Plug Lamp

Warranty Period: 3 years

Application: Home Furnishing, Engineering

Certification: RoHS, CE

Voltage: 85-256V

Applicable Places: Conference Room

Chip: Epistar COB

Beam Angle: 45

CRI: 80Ra

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.5

Name: Good Price Commercial Recessed Aluminum

Lm: 800-900lm

Size: φ140*H71mm

Cutout: 115-130mm

Additional Info

bungkusan: 780 * 330 * 340mm / 30pcs

kandaraan: Ocean,Land,Air

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Turun Lampu


Katerangan:

LED Turun Lampu Fitur: Pikeun ngajaga persatuan sakabéh dékorasi wangunan sareng kasampurnaan, henteu ngaliwat setélan cahaya, cahaya nyumput pawasan pemanasan wangunan, teu aya paparan, teu sorotan, épék visual manusa lemes sareng seragam.


SMD LED Downlight


Model: RYGHCL-15W
Power: 15W
Luminous: 1200lm-1350lm
Input Voltage:
AC85-265V
Power Factor:
PF>0.5
Driver Brand:
Done
Beam Angle
45
Chip Epistar COB
Size φ140*H71mm
Warranty 3-5 Years

Fitur:


  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna panjang> = 50,000H
  • CE & RoHS patuh


Lembar data:

Recessed LED Downlight


SURFACE LED Downlight



650-3

Aplikasi:

  • Hotel
  • Imah Imah
  • Museum
  • Kamar Rapat
  • Balanja Mall
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan