Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > 10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu
10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu
10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu
10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu
  • 10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu
  • 10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu
  • 10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu

10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu

    Harga hijian: USD 5.06 - 5.73 / Bag/Bags
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-10W

Light Source: LED

Material: Aluminum

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Plug Lamp

Warranty Period: 3 years

Application: Home Furnishing, Engineering

Certification: RoHS, CE

Voltage: 85-256V

Applicable Places: Conference Room

Chip: Epistar COB

Beam Angle: 45

CRI: 80Ra

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.5

Name: 10W 80LM/W Epistar COB Round LED Down Li

Lm: 800-900lm

Size: φ120*H62mm

Cutout: 95-100mm

Additional Info

bungkusan: 630 * 270 * 490mm / 100pcs

kandaraan: Ocean,Land,Air

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu


Katerangan:

Lampu Hungkul LED nyaéta lampu cahaya kana cahaya gaya cahaya siling. Lampu LED hurung nyaéta cahaya panunjuk, sareng mungél terpisana na tiasa nampi cahya, sudut pancaran milik sorotan, cahaya leuwih pentel, sareng cahaya sareng kontras anu kuat. Leuwih jentre nurutkeun objék éta, lumens luhur, tapi ogé nyuhunkeun atmosfir anu tenang.

LED Downlight COB


Model: RYGHCL-10W
Power: 10W
Luminous: 800lm-900lm
Input Voltage:
AC85-265V
Power Factor:
PF>0.5
Driver Brand:
Done
Beam Angle
45
Chip Epistar COB
Size φ120*H62mm
Warranty 3-5 Years

Fitur:


  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna panjang> = 50,000H
  • CE & RoHS patuh

Lembar data:

Recessed LED Downlight


SURFACE LED Downlight



650-3

Aplikasi:

  • Hotel
  • Imah Imah
  • Museum
  • Kamar Rapat
  • Balanja Mall
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan