Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > 7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight
7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight
7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight
7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight
  • 7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight
  • 7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight
  • 7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight

7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight

    Harga hijian: USD 4.02 - 4.73 / Bag/Bags
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-7W

Light Source: LED

Material: Aluminum

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Plug Lamp

Warranty Period: 3 years

Application: Home Furnishing, Engineering

Certification: RoHS, CE

Voltage: 85-256V

Applicable Places: Conference Room

Name: 7W/10W/15W/20W/25W/30W New Model CE RoHs LED Downlight

Lm: 560-630lm

Size: φ100*H55mm

Chip: Epistar COB

Beam Angle: 45

CRI: 80Ra

Cutout: 75-90mm

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.5

Additional Info

bungkusan: 530 * 430 * 390mm / 100pcs

kandaraan: Ocean,Land,Air

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight


Deskripsi:

Lampu lampu LED nyaéta pakean tina sumber cahaya LED anyar anu berbasis kekembangan sembembangan dina dasar produk, dibandingkeun sareng downlight tradisional boga kaunggulan di handap ieu: énergi hemat, low karbon, umur panjang, Rendering warna saé, réspon gancang.

Desain lampu sinar LED langkung éndah sareng hampang, instalasi tiasa dihontal pikeun ngajaga kahijian arsitektur arsitektur sareng kasampurnaan saurna, henteu ngaréduksi setélan cahaya, cahaya nyumput di jero gedong, sumber cahaya henteu kakeunaan, henteu sorotan, épék visual manusa sareng lemes, seragam.

LED Downlight COB


Model: RYGHCL-7W
Power: 7W
Luminous: 560lm-630lm
Input Voltage:
AC85-265V
Power Factor:
PF>0.95
Driver Brand:
Done
Beam Angle
45
Chip Epistar COB
Size φ100*H55mm
Warranty 3 Years

Fitur:


  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna panjang> = 50,000H
  • CE & RoHS patuh

Lembar data:

Recessed LED Downlight


SURFACE LED Downlight



650-3


Aplikasi:


  • Hotel
  • Imah Imah
  • Museum
  • Kamar Rapat
  • Balanja Mall
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan