Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
  • Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
  • Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
  • Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
  • Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos
  • Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos

Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos

    Harga hijian: USD 11.76 - 12.37 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 30W COB LED Down Light Fixtures

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Chrome

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: Touch On/Off Switch

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

LED Type: Philips 3030

Item: Epistar 30W COB LED Down Light

Driver: DONE Driver

Lumens: 80-90lm/w

Beam Angle: 120 Degrees

MOQ: 1 PCS

Size: D220*H105mm Cutout: 195-210mm

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Desain wasta Epistar 30W COB LED Lampu lampu parantos

Katerangan:

2018 wasta Desain Epistar 30W COB LED Down Light Fixtures nyaéta kualitas anu Lampu LED Lampu Lampu anu sae, nganggo Epistar COB, sareng Driver Driver. sareng sudut beam 120 derajat, papanggih pasar tinggi-tungtung, COB 30w LED Down Light mangrupakeun daya anu luhur, tiasa dianggo pikeun hotél, kantor, jsb.

DSC_7153_conew1



DSC_7186_conew1

DSC_7215_conew1

Lembar data:

Model NO. RYGHCL-30W

Wattage

30W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

80-90lm/w

Power Factor

>0.95

Size

D220*H105mm cutout: 195-210mm

Chip

Epistar

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 70 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Size

590*530*530mm 20PCS/CTN


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-265V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan