Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > 30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
  • 30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
  • 30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
  • 30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
  • 30W LED Turun Lampu LED Lampu siling
  • 30W LED Turun Lampu LED Lampu siling

30W LED Turun Lampu LED Lampu siling

    Harga hijian: USD 11.76 - 12.37 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-30W

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Chrome

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: Touch On/Off Switch

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

LED Type: Philips 3030

Item: 30W LED Down Light LED Ceiling Light

Driver: DONE Driver

Lumens: 80-90lm/w

Beam Angle: 120 Degrees

MOQ: 1 PCS

Size: D220*H105mm Cutout: 195-210mm

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

30W LED Turun Lampu LED Lampu siling

Katerangan:

2018 30W LED Turun Lampu LED Lampu siling recessed Lampu LED. Bisa dipaké pikeun imah, kantor, supermarket, jeung sajabana. Desain Patén, kami nganggo Epistar COB, sareng kualitasna DONE Driver, 7w, 10w, 15w, 20w, 25w, 30w watts differenti, keur sasuai jeung nu sasuai béda.

DSC_7153_conew1



DSC_7186_conew1

DSC_7215_conew1

Lembar data:

Model NO. RYGHCL-30W

Wattage

30W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

80-90lm/w

Power Factor

>0.95

Size

D220*H105mm cutout: 195-210mm

Chip

Epistar

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 70 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Size

590*530*530mm 20PCS/CTN


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-265V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan