Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
  • Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
  • Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
  • Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
  • Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight
  • Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight

Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight

    Harga hijian: USD 8.31 - 8.75 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 20W LED Downlight

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Chrome

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: Touch On/Off Switch

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

LED Type: Epistar Cob

Item: High Power COB 20W Aluminum LED Downligh

Driver: DONE Driver

Lumens: 80-90lm/w

Beam Angle: 120 Degrees Optional

MOQ: 1 PCS

Size: D160*H78mm Cutout: 135-180mm

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight

Katerangan:

2018 High Power COB 20W Aluminium LED Downlight nyaéta 2018 desain patén pang anyarna anu parantos dileupaskeun LED Turun Lampu dileupaskeun, papanggih pasar tinggi-tungtung, asupan nyaéta AC 85-265V, tiasa dianggo pikeun sadaya dunya. sarta kami nganggo Epistar COB, SUNDA Supir, mastikeun kualitas anu pangluhurna. Komitmen pikeun nyiptakeun modél pangbendoran.

DSC_7135_conew2


DSC_7178_conew3

DSC_7208_conew2

Lembar data:

Model NO. RYGHCL-20W

Wattage

20W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

80-90lm/w

Power Factor

>0.95

Size

D160*H78mm cutout: 135-180mm

Chip

Epistar

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 70 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Size

430*400*600MM 30 pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-265V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan