Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED > 2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
  • 2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
  • 2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
  • 2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
  • 2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS
  • 2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS

2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS

    Harga hijian: USD 4.32 - 4.73 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-7W

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

LED Type: Philips 3030

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Chrome

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: Touch On/Off Switch

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Item: 7w 10w 20w 30w COB LED Down Light

Driver: DONE Driver

Lumens: 80-90lm/w

Beam Angle: 120 Degrees

MOQ: 1 PCS

Size: D120*H62mm Cutout: 95-110mm

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS

Katerangan:

2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Down Light kalawan CE RoHS nyaéta méteran Lampu LED tinggi-tungtung. Desain Patén, kami nganggo Epistar COB, sarta kualitas luhur DONE Driver, 7w, 10w, 20w, 30w watt

DSC_7135_conew2


DSC_7178_conew3

DSC_7208_conew2

Lembar data:

Model NO. RYGHCL-10W

Wattage

10W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.95

Size

D120*H62mm cutout: 95-110mm

Chip

Epistar

CRI:

>85

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 70 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Size

630*270*490mm


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-265V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan